Sistemde arızalı RAM var

suat73737

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
işlemci: amd reyzen 5 3600
ekran kartı: RX 6600
ana kart: gigabeyt a520m h
psu: rampage rpm 600 80p bronze
ram: t force 8+8 =16gb 3200mhz
ssd: 1tb m2
Merhaba, ben sıfır iki RAM aldım. Bir buçuk ay sonra bilgisayarım açılmamaya başladı. İnternete baktığımda RAM'lerin arızalı olabileceğini gördüm. Ben de teker teker RAM'ları çıkartmaya başladım. İlk RAM'ı çıkardığımda bilgisayar aynı şekilde açılmadı.

İkinci RAM'ı çıkartıp diğer RAM'ı taktığımda ise bilgisayar sorunsuz bir şekilde açıldı.

Arızalı RAM'ı taktığımda bilgisayarım fanı açılıyor, fanlar dönüyor ancak fan LED'leri yanmıyor ve ekran gelmiyor. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Merhaba, ben sıfır iki RAM aldım. Bir buçuk ay sonra bilgisayarım açılmamaya başladı. İnternete baktığımda RAM'lerin arızalı olabileceğini gördüm. Ben de teker teker RAM'ları çıkartmaya başladım. İlk RAM'ı çıkardığımda bilgisayar aynı şekilde açılmadı.

İkinci RAM'ı çıkartıp diğer RAM'ı taktığımda ise bilgisayar sorunsuz bir şekilde açıldı.

Arızalı RAM'ı taktığımda bilgisayarım fanı açılıyor, fanlar dönüyor ancak fan LED'leri yanmıyor ve ekran gelmiyor. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Yardımcı olmamız gereken pek bir şey yok. Slot'un arızalı olmadığına eminseniz RAM'ı garantiye yollayın.

Yardımcı olmamız gereken pek bir şey yok. Slot'un arızalı olmadığına eminseniz RAM'ı garantiye yollayın.
Servise gönderdim arza bulamadık dediler

Arızalı olduğunu düşündüğünüz RAM'in, pin kısımlarını silgiyle hafifçe silip tekrar dener misiniz?
Onunda denedim ama şöyle bir şey arzalı ram ı buzlukta biraz bekletince çalışıyor

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
arkadaşın Türkçe'sinden sadece bu kadarını anlayabildim.
Anakartın 2 slotunu da deneyin. Eğer tek sorun arızalı olan RAM'de ise yeni RAM almanız gerekecek muhtemelen.

Slotun sorunlu olmadığına emin misin? Tekrar gönderin. RAM'ın arızalı olduğu belli. Gerekirse videosunu çekip flash belleğe atın öyle yollayın.
Kesin ram arzalı diyorsunuz çünkü yeni bir ram aldıgımda bu sorunu görmek istemiyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı