Anıl154 Centipat Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 39 Çözümler 1 4 Aralık 2020 #11 24099 dedi: Bir kişi de çıkıp dememiş Adobe Antivirüs diye bir şey var mı diye. Konu sahibi arkadaşımızdan iki adet rapor isteyeceğim. İmzamdan rapor 1 ve 3 paylaşın bakalım neym Genişletmek için tıkla... Avast ve Adobe aynı değil mi?
24099 dedi: Bir kişi de çıkıp dememiş Adobe Antivirüs diye bir şey var mı diye. Konu sahibi arkadaşımızdan iki adet rapor isteyeceğim. İmzamdan rapor 1 ve 3 paylaşın bakalım neym Genişletmek için tıkla... Avast ve Adobe aynı değil mi?
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #12 Anıl154 dedi: Tamam şu anda siliyorum. Cevaplar için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hey dur 1 dakika @24099 arkadşın dediğine göre öyle bir AV yok. Emin misin isminin Adobe olduğuna?
Anıl154 dedi: Tamam şu anda siliyorum. Cevaplar için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hey dur 1 dakika @24099 arkadşın dediğine göre öyle bir AV yok. Emin misin isminin Adobe olduğuna?
ArdaFRKN Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 2.064 Makaleler 7 Çözümler 16 4 Aralık 2020 #13 24099 dedi: Bir kişi de çıkıp dememiş Adobe Antivirüs diye bir şey var mı diye. Konu sahibi arkadaşımızdan iki adet rapor isteyeceğim. İmzamdan rapor 1 ve 3 paylaşın bakalım neymiş. Genişletmek için tıkla... Akil Hocam o zaman FakeAV mi? Ayrıca Adobe Antivirüs Avast değil mi hocam?
24099 dedi: Bir kişi de çıkıp dememiş Adobe Antivirüs diye bir şey var mı diye. Konu sahibi arkadaşımızdan iki adet rapor isteyeceğim. İmzamdan rapor 1 ve 3 paylaşın bakalım neymiş. Genişletmek için tıkla... Akil Hocam o zaman FakeAV mi? Ayrıca Adobe Antivirüs Avast değil mi hocam?
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 4 Aralık 2020 #14 Anıl154 dedi: Avast ve Adobe aynı değil mi? Genişletmek için tıkla... Tek benzerlik ikisinin de A harfi ile başlaması. Sanırım siz Avast!'ı öyle sandığınız için öyle dediniz.
Anıl154 dedi: Avast ve Adobe aynı değil mi? Genişletmek için tıkla... Tek benzerlik ikisinin de A harfi ile başlaması. Sanırım siz Avast!'ı öyle sandığınız için öyle dediniz.
Anıl154 Centipat Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 39 Çözümler 1 4 Aralık 2020 #15 Zurnadürüm dedi: Hey dur 1 dakika @24099 arkadşın dediğine göre öyle bir AV yok. Emin misin isminin Adobe olduğuna? Genişletmek için tıkla... Google'a Adobe Antivirus yazınca Avast çıkıyor. O yüzden ben öyle telaffuz etmişimdir.
Zurnadürüm dedi: Hey dur 1 dakika @24099 arkadşın dediğine göre öyle bir AV yok. Emin misin isminin Adobe olduğuna? Genişletmek için tıkla... Google'a Adobe Antivirus yazınca Avast çıkıyor. O yüzden ben öyle telaffuz etmişimdir.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #16 Anıl154 dedi: Avast ve Adobe aynı değil mi? Genişletmek için tıkla... Avast bir AV yazılımı. Adobe genelde grafik tasarım programlarıyla ünlü şirket.
Anıl154 dedi: Avast ve Adobe aynı değil mi? Genişletmek için tıkla... Avast bir AV yazılımı. Adobe genelde grafik tasarım programlarıyla ünlü şirket.
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 4 Aralık 2020 #17 Anıl154 dedi: Google'a Adobe Antivirus yazınca Avast çıkıyor. O yüzden ben öyle telaffuz etmişimdir. Genişletmek için tıkla... O halde yapmanız gereken basit. Avast!'ı denetim masasından kaldıracaksınız sadece. Ondan sonra Kaspersky kurabilirsiniz.
Anıl154 dedi: Google'a Adobe Antivirus yazınca Avast çıkıyor. O yüzden ben öyle telaffuz etmişimdir. Genişletmek için tıkla... O halde yapmanız gereken basit. Avast!'ı denetim masasından kaldıracaksınız sadece. Ondan sonra Kaspersky kurabilirsiniz.
R Rzaln Femtopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #18 Anıl154 dedi: Merhabalar. Benim bilgisayarımda şu anda Adobe antivirüs programı var. Ben üstüne Kaspersky kurmak istiyorum ama PC'de sorun yaratıp yaratmayacağını bilmiyorum. Birden fazla antivirus kurarsam PC'de sorun çıkarır mı? Bilen yazabilir. Genişletmek için tıkla... Sistemin açılış hızını çok yavaşlatabilir. 40 saniyede açılıyorsa 180-200 saniyede açılır.
Anıl154 dedi: Merhabalar. Benim bilgisayarımda şu anda Adobe antivirüs programı var. Ben üstüne Kaspersky kurmak istiyorum ama PC'de sorun yaratıp yaratmayacağını bilmiyorum. Birden fazla antivirus kurarsam PC'de sorun çıkarır mı? Bilen yazabilir. Genişletmek için tıkla... Sistemin açılış hızını çok yavaşlatabilir. 40 saniyede açılıyorsa 180-200 saniyede açılır.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 4 Aralık 2020 #19 24099 dedi: Bir kişi de çıkıp dememiş Adobe Antivirüs diye bir şey var mı diye. Konu sahibi arkadaşımızdan iki adet rapor isteyeceğim. İmzamdan rapor 1 ve 3 paylaşın bakalım neymiş. Genişletmek için tıkla... Imzanizdaki söz yetiyor sanırım hocam.
24099 dedi: Bir kişi de çıkıp dememiş Adobe Antivirüs diye bir şey var mı diye. Konu sahibi arkadaşımızdan iki adet rapor isteyeceğim. İmzamdan rapor 1 ve 3 paylaşın bakalım neymiş. Genişletmek için tıkla... Imzanizdaki söz yetiyor sanırım hocam.
3 357971 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 1.469 Makaleler 1 Çözümler 13 5 Aralık 2020 #20 Anıl154 dedi: Peki ben Kaspersky kullanmak istiyorum şu anda. Adobe antivirüs'ü nasıl sileceğim? Genişletmek için tıkla... Revo uninstaller ile Avast(size göre Adobe)'yi siliniz. REVO uninstaller
Anıl154 dedi: Peki ben Kaspersky kullanmak istiyorum şu anda. Adobe antivirüs'ü nasıl sileceğim? Genişletmek için tıkla... Revo uninstaller ile Avast(size göre Adobe)'yi siliniz. REVO uninstaller