Kliv Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 915 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2025 #1 Merhaba 2 tane kulaklık kablo ile bağlı PC'ye ama sadece birisini secebiliyorum, çıkış cihazı olarak ikisinin de ayrı gözükmesi mümkün mü?
Merhaba 2 tane kulaklık kablo ile bağlı PC'ye ama sadece birisini secebiliyorum, çıkış cihazı olarak ikisinin de ayrı gözükmesi mümkün mü?
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.578 Makaleler 2 Çözümler 1.624 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2025 #2 VoiceMeeter Banana ile iki ayrı çıkış aygıtı seçilebiliyor olması gerekiyor, dene istersen. Artı 0 Eksi
KS KS Kliv Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 915 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2025 #3 Mustafa.Kaan dedi: VoiceMeeter Banana ile iki ayrı çıkış aygıtı seçilebiliyor olması gerekiyor, dene istersen. Genişletmek için tıkla... Ön ile arka girişe takılan kulaklıkları ayrı olarak gösteremez miyiz? Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: VoiceMeeter Banana ile iki ayrı çıkış aygıtı seçilebiliyor olması gerekiyor, dene istersen. Genişletmek için tıkla... Ön ile arka girişe takılan kulaklıkları ayrı olarak gösteremez miyiz?