Sistemde bilinmedik bir video açıldı

yavuz5434

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, sakin sakin Truckers MP oynuyordum. 2 kere oyundan atıp durdu. En son 3. kere girecektim ki bir anda aşağıda video açıldı. Kulaklığım takılıydı. Açılan videoya tıkladım ve Jumpscare'li bir videoydu. Sizce virüs mü bulaştı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, sakin sakin Truckers MP oynuyordum. 2 kere oyundan atıp durdu. En son 3. kere girecektim ki bir anda aşağıda video açıldı. Kulaklığım takılıydı. Açılan videoya tıkladım ve Jumpscare'li bir videoydu. Sizce virüs mü bulaştı?

Virüs olabilir Malwarebytes veya Kaspersky'i kurun.

Merak ettim tam olarak nasıl bir videoydu?

Daha önceden korsan vb veya herhangi işlem yaptıysan olmuş olabilir. Kaspersky indirip tarat.

Merak ettim tam olarak nasıl bir videoydu?

Hocam siyah beyaz parlıyor gülümsüyor bir de beyaz gözleri filan vardı çığlık filan atıyordu bir de kulaklık vardı yani ben az daha kalpten gidiyordum.

Evet. Bilinen bir yazılım jumpscare göstermez. İyi bir antivirüs tarama yap.

Bir video açıldı görev çubuğunda bende ona tıkladım o video çıktı.

Virüs olabilir Malwarebytes veya Kaspersky'i kurun.

Evet trojan vardı trojan agent filan diye hepsini temizledim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı