Sistemde bilinmeyen şekilde alanın dolması

Leonidas I

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarımdaki neredeyse tüm oyunları silmeme rağmen 52 GB gibi bir alanım var fakat 3 oyunumun 3'ü de taş çatlasa 250 GB. Ne olursa olsun bilgisayarımın depolaması düzgün azalmıyor mesela depolamada yer açmak istediğimde çoğu şey ya MB olarak gözüküyor ya da Microsoft'la alakalı şeyler silmek istesem bir şey olur mu korkusundan silemiyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-07-22 001544.png
    Ekran görüntüsü 2023-07-22 001544.png
    4,7 KB · Görüntüleme: 42
Bilgisayarımdaki neredeyse tüm oyunları silmeme rağmen 52 GB gibi bir alanım var fakat 3 oyunumun 3'ü de taş çatlasa 250 GB. Ne olursa olsun bilgisayarımın depolaması düzgün azalmıyor mesela depolamada yer açmak istediğimde çoğu şey ya MB olarak gözüküyor ya da Microsoft'la alakalı şeyler silmek istesem bir şey olur mu korkusundan silemiyorum.

TreeSize uygulamasını indirip, dosyaların ne kadar boyut kapladığının fotoğrafını atabilir misiniz?

"disk temizleme" ile gereksiz dosyaları Windows kendisi silebiliyor. muhtemelen güncelleme yedek dosyaları ve temp geçici dosyalar çok yer kaplıyordur. Windows'ta "Disk temizleme" diye aratırsanız bulabilirsiniz.

Depolama ayarlarında neyin doldurduğu tek tek yazıyor hocam. İnceleyebilirsiniz.

Dedim ya MB olarak gözüküyor diye.

"Disk temizleme" ile gereksiz dosyaları Windows kendisi silebiliyor. Muhtemelen güncelleme yedek dosyaları ve temp geçici dosyalar çok yer kaplıyordur. Windows'ta "disk temizleme" diye aratırsanız bulabilirsiniz.

34 MB diyor hiçbir işime yaramaz 34 MB'lık alan.

TreeSize uygulamasını indirip, dosyaların ne kadar boyut kapladığının fotoğrafını atabilir misiniz?

Güvenilir bir site mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı