deniz8943 Decapat Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 447 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2023 #1 RAM 16GB SSD veya HDD modeli Gigabyte Ekran kartı İşlemci Anakart ASUS PRIME B450M-K II İşlemci AMD RYZEN 5-5600G Sanal makine kullanırken bir anda ekran gitti klavye ışıklar yanmıyor mouse RGB yanıyor HDMI televizyona taktım ikisinde de sinyal yok ne yapabilirim?
Sanal makine kullanırken bir anda ekran gitti klavye ışıklar yanmıyor mouse RGB yanıyor HDMI televizyona taktım ikisinde de sinyal yok ne yapabilirim?
Kurtlar Vadisi Pusu Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 2.546 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire RX 6650 XT 8Gb Gaming Nitro OC+ // i5 11400F (Stok fan) // Msı B560M Pro-E // Kıoxıa Excerıa G2 (1TB) // GF SERIES GF600 // Msı Vampiric 100R // Lenovo D24-20 // SteelSeries Prime // Xrades 80x30 MaousePad // Windows 11 Pro Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2023 #2 deniz8943 dedi: Sanal makine kullanırken bir anda ekran gitti klavye ışıklar yanmıyor mouse RGB yanıyor HDMI televizyona taktım ikisinde de sinyal yok ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Ekran kartınızda veya HDMI kablonuzda bir sorun var mı kontrol ettiniz mi? Artı 0 Eksi
deniz8943 dedi: Sanal makine kullanırken bir anda ekran gitti klavye ışıklar yanmıyor mouse RGB yanıyor HDMI televizyona taktım ikisinde de sinyal yok ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Ekran kartınızda veya HDMI kablonuzda bir sorun var mı kontrol ettiniz mi?
KS KS deniz8943 Decapat Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 447 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2023 #3 HDMI kablosu ve VGA kablosunda sorun yoktu anakartta daha önce böyle bir sorun olmamıştı en fazla PC donmuştu 5 dakikalığına. Kurtlar Vadisi Pusu dedi: Ekran kartınızda veya HDMI kablonuzda bir sorun var mı kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
HDMI kablosu ve VGA kablosunda sorun yoktu anakartta daha önce böyle bir sorun olmamıştı en fazla PC donmuştu 5 dakikalığına. Kurtlar Vadisi Pusu dedi: Ekran kartınızda veya HDMI kablonuzda bir sorun var mı kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla...
Kurtlar Vadisi Pusu Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 2.546 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire RX 6650 XT 8Gb Gaming Nitro OC+ // i5 11400F (Stok fan) // Msı B560M Pro-E // Kıoxıa Excerıa G2 (1TB) // GF SERIES GF600 // Msı Vampiric 100R // Lenovo D24-20 // SteelSeries Prime // Xrades 80x30 MaousePad // Windows 11 Pro Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2023 #4 deniz8943 dedi: HDMI kablosu ve VGA kablosunda sorun yoktu anakartta daha önce böyle bir sorun olmamıştı en fazla PC donmuştu 5 dakikalığına. Genişletmek için tıkla... Evinizde herhangi bir çalışan ekran kartı ve HDMI kablosu var mı? Onlarla bir deneyin. Artı 0 Eksi
deniz8943 dedi: HDMI kablosu ve VGA kablosunda sorun yoktu anakartta daha önce böyle bir sorun olmamıştı en fazla PC donmuştu 5 dakikalığına. Genişletmek için tıkla... Evinizde herhangi bir çalışan ekran kartı ve HDMI kablosu var mı? Onlarla bir deneyin.
payelm Hectopat Katılım 17 Eylül 2021 Mesajlar 244 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2023 #5 deniz8943 dedi: Sanal makine kullanırken bir anda ekran gitti klavye ışıklar yanmıyor mouse RGB yanıyor HDMI televizyona taktım ikisinde de sinyal yok ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Pek bu nedenden olacağını düşünmüyorum ama ekran kartınızda bir problem olabilir mi? ve sanal makineye verdiğiniz sistem nedir? Artı 0 Eksi
deniz8943 dedi: Sanal makine kullanırken bir anda ekran gitti klavye ışıklar yanmıyor mouse RGB yanıyor HDMI televizyona taktım ikisinde de sinyal yok ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Pek bu nedenden olacağını düşünmüyorum ama ekran kartınızda bir problem olabilir mi? ve sanal makineye verdiğiniz sistem nedir?
KS KS deniz8943 Decapat Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 447 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2023 #6 Kurtlar Vadisi Pusu dedi: Evinizde herhangi bir çalışan ekran kartı ve HDMI kablosu var mı? Onlarla bir deneyin. Genişletmek için tıkla... HDMI kablosunu değiştirdim sorun aynı evde hiç ekran kartı yok bilgisayardada ekran kartı yok. Artı 0 Eksi
Kurtlar Vadisi Pusu dedi: Evinizde herhangi bir çalışan ekran kartı ve HDMI kablosu var mı? Onlarla bir deneyin. Genişletmek için tıkla... HDMI kablosunu değiştirdim sorun aynı evde hiç ekran kartı yok bilgisayardada ekran kartı yok.
Kurtlar Vadisi Pusu Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 2.546 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire RX 6650 XT 8Gb Gaming Nitro OC+ // i5 11400F (Stok fan) // Msı B560M Pro-E // Kıoxıa Excerıa G2 (1TB) // GF SERIES GF600 // Msı Vampiric 100R // Lenovo D24-20 // SteelSeries Prime // Xrades 80x30 MaousePad // Windows 11 Pro Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2023 #7 deniz8943 dedi: HDMI kablosunu değiştirdim sorun aynı evde hiç ekran kartı yok bilgisayardada ekran kartı yok. Genişletmek için tıkla... Genellikle sorun ekran kartında veya kabloda olur sinyal yok hataları. Sisteminizin garantisi devam ediyorsa göndermenizi öneririm. Artı 0 Eksi
deniz8943 dedi: HDMI kablosunu değiştirdim sorun aynı evde hiç ekran kartı yok bilgisayardada ekran kartı yok. Genişletmek için tıkla... Genellikle sorun ekran kartında veya kabloda olur sinyal yok hataları. Sisteminizin garantisi devam ediyorsa göndermenizi öneririm.
KS KS deniz8943 Decapat Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 447 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2023 #8 payelm dedi: Pek bu nedenden olacağını düşünmüyorum ama ekran kartınızda bir problem olabilir mi? Ve sanal makineye verdiğiniz sistem nedir? Genişletmek için tıkla... Windows 11 Insider dev (geliştirme kanalı) 23595 kullanıyorum sanal makinede 22631.2428 kullanıyordum. Kurtlar Vadisi Pusu dedi: Genellikle sorun ekran kartında veya kabloda olur sinyal yok hataları. Sisteminizin garantisi devam ediyorsa göndermenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Sistem toplama Artı 0 Eksi
payelm dedi: Pek bu nedenden olacağını düşünmüyorum ama ekran kartınızda bir problem olabilir mi? Ve sanal makineye verdiğiniz sistem nedir? Genişletmek için tıkla... Windows 11 Insider dev (geliştirme kanalı) 23595 kullanıyorum sanal makinede 22631.2428 kullanıyordum. Kurtlar Vadisi Pusu dedi: Genellikle sorun ekran kartında veya kabloda olur sinyal yok hataları. Sisteminizin garantisi devam ediyorsa göndermenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Sistem toplama
payelm Hectopat Katılım 17 Eylül 2021 Mesajlar 244 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2023 #9 Ekran kartının modeli nedir? Artı 0 Eksi
KS KS deniz8943 Decapat Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 447 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2023 #10 payelm dedi: Ekran kartının modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı yok bilgisayarda. Artı 0 Eksi