Kotaspostik Zeptopat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2022 #1 Arkadaşlar, durduk yere monitör gitti başka bir monitörde denedim ama sorun devam etti. Bilgisayarcıya gittim anakart şase yapmış olabilir dedi.
Arkadaşlar, durduk yere monitör gitti başka bir monitörde denedim ama sorun devam etti. Bilgisayarcıya gittim anakart şase yapmış olabilir dedi.
M Murat bayraktar Decapat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Ekim 2022 #2 Kanka az da olsa PC'den anlıyormuş anakart, işlemci, RAM falan. Artı 0 Eksi
KS KS Kotaspostik Zeptopat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2022 #3 Murat bayraktar dedi: Kanka az da olsa PC'den anlıyormuş anakart, işlemci, RAM falan. Genişletmek için tıkla... Birine daha sordum anakart şase yaparsa geçmiş olsun dedi belirli bir kısmk yanmış olabilir dedi Artı 0 Eksi
Murat bayraktar dedi: Kanka az da olsa PC'den anlıyormuş anakart, işlemci, RAM falan. Genişletmek için tıkla... Birine daha sordum anakart şase yaparsa geçmiş olsun dedi belirli bir kısmk yanmış olabilir dedi