Arkadaşlar oyun oynarken monitör birden kapandı ve açtığımda no signal yazısı çıkmaya başladı nasıl düzeltebileceğimi veya neden olduğuna tahmin yürütebiliyorsanız neden olduğunu söylerseniz sevinirim.
Ekran kartının fanları çalışıyor mu? GPU Isınıp bilgisayar kapanmış olabilir. 10 dk. Bekleyip sistemi tekrar açtığınızda açılırken tekrar kapanıyormu bir bakın.Arkadaşlar oyun oynarken monitör birden kapandı ve açtığımda no signal yazısı çıkmaya başladı nasıl düzeltebileceğimi veya neden olduğuna tahmin yürütebiliyorsanız neden olduğunu söylerseniz sevinirim.
Resetledin mi bilgisayarı?
Ekran kartının fanları çalışıyor mu? GPU ısınıp bilgisayar kapanmış olabilir. 10 dakika bekleyip sistemi tekrar açtığınızda açılırken tekrar kapanıyor mu bir bakın.
Monitör PC bağlantı kablosu kopmuştur veya ekran kartı çıkmıştır.
Hocam ekran kartınızın fanları bozulmuş olabilir. Bu arada bazı ekran kartlarının fanları yük altında çalışır, boşta çalışmaz. Ama sanırım fanları bozulmuş.Hocam diğer hesabıma bir şeyler oldu yeni hesap açtım bende, monitöre gelirsek hiçbir şekilde görüntü gelmiyor bir şey yapamıyorum.
Şimdi baktımda ekran kartının fanlari dönmüyor.
Hocam ekran kartınızın fanları bozulmuş olabilir. Bu arada bazı ekran kartlarının fanları yük altında çalışır, boşta çalışmaz. Ama sanırım fanları bozulmuş.
Ekran kartınızın modeli nedir? Cyberpunk ekran kartını yorabilecek bir oyun.En son Cyberpunk oynuyordum o zaman dönüyordu fanlar fakat birden gitti görüntü.
RX 6700 XT.Ekran kartınızın modeli nedir? Cyberpunk ekran kartını yorabilecek bir oyun.
Hocam hiç AMD ekran kartı kullanmadım fakat sorunlu olduğu söyleniyordu. Ayrıca güzel bir kart, boşta fan çalışmama teknolojisi varmı bilmem. Ama bir anda görüntü gitmesi bir tek AMD'nin problemine işaret ediyor. Ya da fanı bozulmuş sanırım. Elektrik kesintisi sebep olmuş olabilir. PSU modeli nedir? Kötü PSU sebep olmuşta olabilir.RX 6700 XT.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.