Sistemde Bluetooth gözükmüyor

SanDss

Centipat
Daha fazla  
Bluetooth özelliği olan bir laptop kullanıyorum. Daha önceler kulaklığımı bağladığım halde şu an kapalı olarak gözüküyor ve açamıyorum. Aygıt yöneticisinde Bluetooth gözükmüyor. Daha önce bu sorunu yaşayan var mı? Açıp kapama seçeneği yok.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    86,2 KB · Görüntüleme: 30
  • Ekran Alıntısı.PNG
    11 KB · Görüntüleme: 23
Windows ve R tuşlarına aynı anda basarak Çalıştır kutusunu açınız, services.msc yazarak Hizmetler penceresi açıldığında Bluetooth Destek Hizmeti'ni bulup sağ tıklayarak yeniden başlatmayı denedin mi?

Evet denedim fakat değişen bir şey olmadı.

Driver packden sürücüyü aratdın mı peki?

Yeniden başlatmayı denedin mi? benim de başıma gelmişdi yeniden başlatdım düzeldi.
Driverpack kullanmadım fakat sürücümü güncelledim yine de bir değişiklik olmadı. Zaten güncellediğim zaman benden yeninden başlatmamı istedi. Ekstra olarak yeniden başlattım fakat sorun devam ediyor.

Driverpack kullanmadım fakat sürücümü güncelledim yine de bir değişiklik olmadı. Zaten güncellediğim zaman benden yeninden başlatmamı istedi. Ekstra olarak yeniden başlattım fakat sorun devam ediyor.

Drieverpack bence kullan bulunmayan sürücüleri bulan güzel bir program.

Drieverpack bence kullan bulunmayan sürücüleri bulan güzel bir program.

Mesela benim Wi-Fi adaptorünün sürücüsünü bulmamışdı Windows Driverpack buldu.

Driverpack kullanmayın kullandırtmayın. Çok fazla 3. parti yazılım kullanıyor, güvenilir değil. Yanlış sürücü yüklüyor. Bir de lanet bir şey, silinmiyor.
Fazlaca mavi ekran almak için ve virüslerle beraber bilgisayarı kullanmak isterseniz kurabilirsiniz. Sorumluluk kabul etmem.

Driverpack kullanmayın kullandırtmayın.

Niye hocam?

Driverpack kullanmayın kullandırtmayın. Çok fazla 3. parti yazılım kullanıyor, yanlış sürücü yüklüyor. Bir de lanet bir şey, silinmiyor.

En iyisi bence web versionu tam yüklendiğinde senin dediğin olabilir hocam.

AVG nasıl hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…