İndirdim tam yapacagım uygulaya bastım Pro versiyonunu alın diyor.
Pro versiyonunu alın diyor ne yapacağım?
Eki Görüntüle 1371267
Bilgisayarda boş alan olmasına rağmen C diskine basınca genişletemiyorum. Sorun nedir acaba?
MiniTool yöntemini deneyin derim.Benim diskimden örnek göstereyim;
C ile ayrılmamış 23,29 GB alanı birleştireceğim. Arada 498 MB Kurtarma birimi var.
Eki Görüntüle 570758
C'ye sağ tıklayıp "Extend" komutunu seçiyorum.
Eki Görüntüle 570759
Bende bir adet ayrılmamış birim olduğu için sadece onu gösterdi. Sizde iki adet seçenek çıkacaktır.
Ortada kaydırma çubuğu var mavi renkli. Onu en sağa kaydırıp ayrılmamış birimin tamamını seçebilirsiniz.
Eki Görüntüle 570761
Son olarak Apply diyoruz.
Eki Görüntüle 570763
Windows disk yönetimi de artık bu şekilde görünecek;
Eki Görüntüle 570772
Minitool yöntemini deneyin derim.
Çözüldü: Ayrılmamış Diskleri Birleştiremiyorum
Windows'da bu iki siyah renkteki diski birleştirmek istiyorum ama boyut olarak maksimuma çıkamıyorum (ikisinin toplamı). Cevap yazan herkese teşekkürler.www.technopat.net
MiniTool Partition Wizard Free Edition
MiniTool Partition Wizard, en başarılı disk yönetim programlarındandır. Bu uygulama sayesinde, disk bölme, disk sıfırlama ve disk klonlama işlemleri kolaylıkla yapabilirsiniz.www.technopat.net
Bu yazılımı indirip linkini bıraktığım konudaki çözüm mesajını uygulayacaksınız.
İndirdim tam yapacagım uygulaya bastım Pro versiyonunu alın diyor.
Pro versiyonunu alın diyor ne yapacağım?
Çok teşekkür ederim bu detaylı anlatımın için senin sayende yaptım. Minitool Partition Wizard silsem sıkıntı olur mu peki?Technopat'ta bulunan bu link üzerinden indirin. Kurulum sırasında altta "Continue installing Free Edition." seçeneğini seçin. Sonraki sayfada sadece "minitool Partition wizard Free" seçeneği kalsa yeterli. Diğer iki çek'i temizleyebilirsiniz.
Gerisi yine daha önceki anlatımda olduğu gibi. Az önce denedim Pro versiyonunu istemeden işlemi tamamladı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.