Sistemde Coil Whine olduğu nasıl anlaşılır?

1050_ti

Decapat
Daha fazla  
Sistemi daha 2 gün önce aldım ama yük altında ekran kartından böyle bir ses çıkıyor Alt Tab atınca vs artıyor anlık. Coil whine ise bir zararı yok demişler görmezden mi gelmeliyim? Videoyu ekran kartının dibinden çektim çok şiddetli bir ses değil normalde ama yine de duyuluyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani rahatsızlık duyuyorsan geri yollayabilirsin.

Ekran kartı yeni nesil mi ve yük altından geliyor ise coil whinedir?

Yani rahatsızlık duyuyorsan geri yollayabilirsin.

Coil whine garanti kapsamında değil diye biliyorum. Forumdakiler diğer konularda boşa beklersiniz demiş.

Ekran kartı yeni nesil mi ve yük altından geliyor ise coil whinedir?

RX 6700 XT Sapphire Pulse. Yani yük altında geliyor ama şu an oyun indiriyorum hala geliyor hafifçe.

Coil whine garanti kapsamında değil diye biliyorum. Forumdakiler diğer konularda boşa beklersiniz demiş.

RX 6700 XT Sapphire Pulse. Yani yük altında geliyor ama şu an oyun indiriyorum hala geliyor hafifçe.

Hocam coil whine zararsızdır ve neredeyse çoğu kartta vardır. İade edip yenisini alırsanız bile yine coil whine sorunu çıkar. Ekran kartı üreticileri bunun farkında ama takmıyorlar. Zararı hiç yok sonuçta. Oyun oynarken FPS sınırını açın kulaklığı takıp oyunun keyfini çıkarın.

Bu sesin coil whine olduğundan %100 nasıl emin olabilirim? Dediğim gibi az da olsa oyun indirirken ve Alt Tab atarken de geliyor bu ses.

Bu sesin coil whine olduğundan %100 nasıl emin olabilirim? Dediğim gibi az da olsa oyun indirirken ve Alt Tab atarken de geliyor bu ses.

Boştayken ses gelmiyorsa coil whinedir. Tam emin olmak için yeni bir konu açın hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…