Sistemde CPU ve GPU kullanımı tam performans vermiyor

Hocam sana zahmet dediklerimi özellikle kontrol eder misin?

Tabii ki de 144 Hz de driverların hepsi güncellendi BIOS'u bile yeni güncelledim. DX12 de Win11.
RTX 3050 4 GB 75watt.
i712700H 12. nesil.
16 GB RAM buyuk ihtimalle oda 3200 mghz.

Yenileme hızı kısmından değişken yenileme hızı açıksa kapat güç modunu yüksek performansa al bir de oyun ayarlarındanda kısıtlanmış olabilir.

Yenileme hızı kısmından değişken yenileme hızı açıksa kapat güç modunu yüksek performansa al bir de oyun ayarlarındanda kısıtlanmış olabilir.
Yennileme hızı ile cpu gpu değisiyormu?

En kısa zamanda bakıp size geri dönüs yapıcam hocam

Yennileme hızı ile CPU GPU değisiyor mu?

En kısa zamanda bakıp size geri dönüs yapacağım hocam.

V-Sync açıksa FPS yenileme hızıyla eşitlenir bu da fazladan güç harcamasını engeller değişken yenileme hızı da 60Hz ile laptopun desteklediği en yüksek Hz arasında değişken Hz gösterir.

V-Sync açıksa FPS yenileme hızıyla eşitlenir bu da fazladan güç harcamasını engeller değişken yenileme hızı da 60Hz ile laptopun desteklediği en yüksek Hz arasında değişken Hz gösterir.
Anladım hocam teşekkürler

hocam dx haric hepsini yaptım dx 11 ile 12 nin pek farkı olcağını sanmıyorum 12 nin güncel oldugunu varsayarsak daha iyidir.

Onun harici oyuna girdim Far Cry 4 ama hala 60 70 FPS bandında

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…