cuby
Hectopat
Tertemiz bir Windows 10 kurduktan sonra bu konuyu açma ihtiyacı duydum. Şimdi ben Twitch’te PUBG CS:GO yayınları yapmak istiyorum o yüzden FPS benim için çok önemli. Benim ihtiyacım olan şey tüm gereksiz programları kapalı olması ve CPU ve GPU'dan tam verim alarak yayında en güzel performası vermek.
Sistemim şu şekilde:
-i3 7100 CPU
-GTX 1060 3GB
-8GB RAM
Format atma sebebim çok fazla program kurup gereksiz FPS düşüşü ve CPU kullanımınım artmıştı. Dediğim gibi sizden istediğim Windows Update falan arka plandaki tüm gereksiz programları kapatmak. Yani gereksiz CPU kullanımını azaltmak istiyorum. Boştayken CPU kullanımı münkünse %1 olsun
ve FPS artışı için ekstra bir öneri her türlü öneriye açığım teşekkürler.
@@LukeSkywalker
hocam bir konuda sizi görmüştüm CPU kullanımını %1'e indirdim yazmıştınız. Bir bakarsanız sevinirim.
Sistemim şu şekilde:
-i3 7100 CPU
-GTX 1060 3GB
-8GB RAM
Format atma sebebim çok fazla program kurup gereksiz FPS düşüşü ve CPU kullanımınım artmıştı. Dediğim gibi sizden istediğim Windows Update falan arka plandaki tüm gereksiz programları kapatmak. Yani gereksiz CPU kullanımını azaltmak istiyorum. Boştayken CPU kullanımı münkünse %1 olsun
@@LukeSkywalker
hocam bir konuda sizi görmüştüm CPU kullanımını %1'e indirdim yazmıştınız. Bir bakarsanız sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: