Viselt Kilopat Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 169 Çözümler 1 18 Şubat 2021 #1 Yetersiz bilgi vermek Aim Lab'da aim çalışırken oyun çok akıcı geliyor fakat bu akıcılığı CS'de veya Valorant'ta hissedemiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Şubat 2021
Aim Lab'da aim çalışırken oyun çok akıcı geliyor fakat bu akıcılığı CS'de veya Valorant'ta hissedemiyorum.
Dean.308 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.895 Çözümler 8 Yer Ohio 19 Şubat 2021 #11 Swordsson dedi: Ban olayı hoş güzel fakat kötü tarafları da var. Sistemi istemişler vermeyi unuttuğum için ban yedim ve kendi hesabımdan cevaplayamadım. Genişletmek için tıkla... Evet birazcık kötü olmuş aslında. Bazen küçük yanlış yazınca yasaklaniyorsun. Düzeltirken yetkiniz yok hatası alınca siniri bozuluyor insanın. Artı 0 Eksi
Swordsson dedi: Ban olayı hoş güzel fakat kötü tarafları da var. Sistemi istemişler vermeyi unuttuğum için ban yedim ve kendi hesabımdan cevaplayamadım. Genişletmek için tıkla... Evet birazcık kötü olmuş aslında. Bazen küçük yanlış yazınca yasaklaniyorsun. Düzeltirken yetkiniz yok hatası alınca siniri bozuluyor insanın.
Swordsson Hectopat Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 144 19 Şubat 2021 #12 yyofc dedi: AMD Free Sync kapat. Monitörden değil ama, redoan ayarlarından. Olmaz ise BIOS güncelle. Genişletmek için tıkla... Desteklenmiyor yazıyor driver üzerinde. Artı 0 Eksi
yyofc dedi: AMD Free Sync kapat. Monitörden değil ama, redoan ayarlarından. Olmaz ise BIOS güncelle. Genişletmek için tıkla... Desteklenmiyor yazıyor driver üzerinde.