Sistemde disk kullanımı "%0" olarak görünüyor

Jett Sarı

Femtopat
Daha fazla  
Bugün eve gelince bilgisayarımı açtım. Oyun oynadım sonra 1-2 saat geçince elektrik gitti ve PC kapandı bende fişi çektim akşama gelir ancak diye yattım. Akşam uyandığımda bilgisayarımı çtım ve çok yavaş çalıştığını gördüm. O anda açık olan Discord ve Spotify uygulamalarını da bilgisayar yüklemiyor. Disk kullanımını 0 olarak gösteriyor çok nadir olsa da %1 oluyor. İlk açtığımda neredeyse hiçbir sayfayı yüklemiyordu şu an yüklüyor fakat hala disk kullanımı 0. lütfen yardım eder misiniz?

Dosya Ekleri

• 1646767461738.png
    17,6 KB · Görüntüleme: 123
  • 1646767503123.png
    4,4 KB · Görüntüleme: 123
Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemim için gayet yeterliydi önceden elektrik gittiğinde böyle şeyler olmuyordu ve şu an her şeyi yapıyor ama disk 0 gösteriyor. Bozukduysa nasıl bozulduğunu test edebilirim.

CrystalDiskMark adlı programı kendi sitesinden indirin ve hız testi yapın.

CrystalDiskMark adlı programı kendi sitesinden indirin ve hız testi yapın.
Teşekkür ederim bozulmamış olma ihtimali hala var mı çünkü eski hızına kavuştu neredeyse ve oyunlardaki FPS değerim eskisine göre 1 tık daha yüksek

Teşekkür ederim bozulmamış olma ihtimali hala var mı çünkü eski hızına kavuştu neredeyse ve oyunlardaki FPS değerim eskisine göre 1 tık daha yüksek.

O zaman bozulmamıştır. Deneyin test programında.

Teşekkür ederim bozulmamış olma ihtimali hala var mı çünkü eski hızına kavuştu neredeyse ve oyunlardaki FPS değerim eskisine göre 1 tık daha yüksek
Dediğim gibi spotify ve discord çöktü o yüzden olmuş ssdinde sorun yok için rahat olsun bi elektrik gitmesiyle bozulmaz öyle o disk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…