Çözüldü Sistemde donma sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

byehlikeyf

Decapat
Merhaba üstadlar.

İşlemcim 9400F, ekran kartım Gigabyte GTX 1660S, RAM HyperX Fury 2x8 GB.

Oyunda boşta veya video izlerken saniyelik donmalar oluyor ve ses dahil komple donuyor ve sonra devam ediyor. Bazen bir jack takıldı diyor, kulaklık jacklar ön panelde bağlı ekran kartını denedim sorun ondan değilmiş, başka neden olabilir? Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Virüs olabilir bootable antivirüsle tam tarama yapmanı tavsiye ederim bootable antivr ile tarama yapmayı bilmiyorsan iyi bir antivirüs yükle ve tam tarama yap.

Virüs olma ihtimali yok sanırım nod32 kurulu lisanslı.

BIOS güncellemesi yap ardından temiz Windows 10 kur. Eğer DRAM'siz SSD kullanıyorsan sorun çözülmeyecektir. O SSD'yi çöpe at. HDD kullanıyorsan badsector hatalarını kontrol et. Sorun disk kaynaklı gibi duruyor.

BIOS son sürümde hocam Kingston SA2000 M.2 SSD kullanıyorum.

Sürücülerin güncel mi örneğin: Disk sürücüsü.

Evet hocam tüm sürücülerim güncel kurulu.
Ayrıca PC'de 2. Bir SSD mevcut Toshiba TR200 480 GB acaba bundan kaynaklı olabilir mi hocam.
Sistemde bulunan 3.5 inç 1 TB HDD çıkardım. Sonra Toshiba TR200 SSD'yi çıkardım. Toshiba'nın elektrik giriş pini kırıktı ön paneli kablolarından iptal ettim. Sorunum çözüldü. Yardımlarınız için teşekkür ederim
Virüs olabilir bootable antivirüsle tam tarama yapmanı tavsiye ederim bootable antivr ile tarama yapmayı bilmiyorsan iyi bir antivirüs yükle ve tam tarama yap.

BIOS güncellemesi yap ardından temiz Windows 10 kur. Eğer dramsiz SSD kullanıyorsan sorun çözülmeyecektir. O SSD'yi çöpe at. HDD kullanıyorsan badsector hatalarını kontrol et. Sorun disk kaynaklı gibi duruyor.

Virüs olma ihtimali yok sanırım nod32 kurulu lisanslı.

BIOS güncellemesi yap ardından temiz Windows 10 kur. Eğer DRAM'siz SSD kullanıyorsan sorun çözülmeyecektir. O SSD'yi çöpe at. HDD kullanıyorsan badsector hatalarını kontrol et. Sorun disk kaynaklı gibi duruyor.

BIOS son sürümde hocam Kingston SA2000 M.2 SSD kullanıyorum.

Evet hocam tüm sürücülerim güncel kurulu.
Ayrıca PC'de 2. Bir SSD mevcut Toshiba TR200 480 GB acaba bundan kaynaklı olabilir mi hocam.
Sistemde bulunan 3.5 inç 1 TB HDD çıkardım. Sonra Toshiba TR200 SSD'yi çıkardım. Toshiba'nın elektrik giriş pini kırıktı ön paneli kablolarından iptal ettim. Sorunum çözüldü. Yardımlarınız için teşekkür ederim

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…