tamcal Picopat Katılım 11 Mayıs 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2024 #1 Başlıkta dediğim gibi bayağıdır oluyor, artık sıkılmaya başladım. PC'ye bakarken bir anda monitör kapanıyor ve bağlantı yok diyor ama PC hala çalışıyor
Başlıkta dediğim gibi bayağıdır oluyor, artık sıkılmaya başladım. PC'ye bakarken bir anda monitör kapanıyor ve bağlantı yok diyor ama PC hala çalışıyor
expart Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 540 Çözümler 2 11 Mayıs 2024 #2 tamcal dedi: Başlıkta dediğim gibi bayağıdır oluyor, artık sıkılmaya başladım. PC'ye bakarken bir anda monitör kapanıyor ve bağlantı yok diyor ama PC hala çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Başka bir ekran kartı ile denediniz mi? Ya da kabloyu başka bir şeyde denediniz mi tahminimce kablo sorunludur. Artı 0 Eksi
tamcal dedi: Başlıkta dediğim gibi bayağıdır oluyor, artık sıkılmaya başladım. PC'ye bakarken bir anda monitör kapanıyor ve bağlantı yok diyor ama PC hala çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Başka bir ekran kartı ile denediniz mi? Ya da kabloyu başka bir şeyde denediniz mi tahminimce kablo sorunludur.
KasaturaNotFound Hectopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 367 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2024 #3 tamcal dedi: Başlıkta dediğim gibi bayağıdır oluyor, artık sıkılmaya başladım. PC'ye bakarken bir anda monitör kapanıyor ve bağlantı yok diyor ama PC hala çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı ve PSU markanız nedir? Bir de oyun oynarken mi gidiyor yoksa boştayken de gidiyor mu? Artı 0 Eksi
tamcal dedi: Başlıkta dediğim gibi bayağıdır oluyor, artık sıkılmaya başladım. PC'ye bakarken bir anda monitör kapanıyor ve bağlantı yok diyor ama PC hala çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı ve PSU markanız nedir? Bir de oyun oynarken mi gidiyor yoksa boştayken de gidiyor mu?
KS KS tamcal Picopat Katılım 11 Mayıs 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2024 #4 KasaturaNotFound dedi: Ekran kartı ve PSU markanız nedir? Bir de oyun oynarken mi gidiyor yoksa boştayken de gidiyor mu? Genişletmek için tıkla... boştayken de oyundayken de gidiyordu artık birkaç gündür olmuyor. ekran kartı rtx 3060 Artı 0 Eksi
KasaturaNotFound dedi: Ekran kartı ve PSU markanız nedir? Bir de oyun oynarken mi gidiyor yoksa boştayken de gidiyor mu? Genişletmek için tıkla... boştayken de oyundayken de gidiyordu artık birkaç gündür olmuyor. ekran kartı rtx 3060