Çözüldü Sistemde Ethernet bagli gozukuyor ama internet yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EmirTaha

Hectopat
Bilgisayarda sag altta Ethernet bagli, internet var gozukuyor ama hiçbir siteye falan girmiyor. Anakartin Ethernet girisi de kirmizi yaniyor.

17394670863011968941634614105543.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk başta önceden bağlı çalışıyor muydu bunu bilmemiz lazım başka cihazlarda durum nedir? Bilgisayara önceden ağ ayarlarından statik IP tanımlaması yapmış olabilir misiniz biraz daha detaylandırırsanız yardımcı olmaya çalışalım.

İlk başta önceden bağlı çalışıyor muydu bunu bilmemiz lazım başka cihazlarda durum nedir? Bilgisayara önceden ağ ayarlarından statik IP tanımlaması yapmış olabilir misiniz biraz daha detaylandırırsanız yardımcı olmaya çalışalım.

Daha 1 saat once calisiyordu Wi-Fi calisiyor static IP tanimlamasi yapmadim Cloudflare WARP'in bir dosyasi acikti Görev Yöneticisi'nden gordum kapattim ve gitti bir anda modemi resetledim PC'ye de res attim hiçbir şey degismedi

Denetim Masası'na girip Ağ ve paylaşım merkezinden Ethernet bağlantınızı devre dışı bırakın biraz bekleyin tekrardan aktif yapın. Düzelmez ise CMD açıp şu kodları girebilir misiniz:

Kod:
netsh int ip reset
netsh winsock reset
ipconfig /release
ipconfig /flushdns
ipconfig /renew

Kablo şekli biraz iyi değil hocam. Bu hususta dilim çok yandı zamanında, dolayısıyla kablodan kaynaklı da olabiliyor.

Mesela yakın zamanda sırf bu kablo ucundan başımdan geçen olay.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı