bruhmomentumtr Picopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 574 Çözümler 6 11 Temmuz 2021 #1 Sistemde 1 HDD (1TB) ve 1 SSD (256 GB) var ama 3. bir disk daha gözüküyor. Not: Bu fotoğrafta çöktüğü için başlamadan durdu. Bu 3. sektör tam olarak nedir?
Sistemde 1 HDD (1TB) ve 1 SSD (256 GB) var ama 3. bir disk daha gözüküyor. Not: Bu fotoğrafta çöktüğü için başlamadan durdu. Bu 3. sektör tam olarak nedir?
maynıng yapan adam Centipat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.872 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Kadın 11 Temmuz 2021 #2 Bedava HDD. Fakat milattan kalma galiba. Windows desteklemediği formatta olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS bruhmomentumtr Picopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 574 Çözümler 6 11 Temmuz 2021 #3 maynıng yapan adam dedi: Bedava HDD. Fakat milattan kalma galiba. Windows desteklemediği formatta olabilir. Genişletmek için tıkla... 3 yıllık sıfır HDD . USB üzerinden kurulmayan Linux'tan bakınca o da görmedi ya da ben körüm. Artı 0 Eksi
maynıng yapan adam dedi: Bedava HDD. Fakat milattan kalma galiba. Windows desteklemediği formatta olabilir. Genişletmek için tıkla... 3 yıllık sıfır HDD . USB üzerinden kurulmayan Linux'tan bakınca o da görmedi ya da ben körüm.
maynıng yapan adam Centipat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.872 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Kadın 11 Temmuz 2021 #4 bruhmomentumtr dedi: 3 yıllık sıfır HDD . USB üzerinden kurulmayan Linux'tan bakınca o da görmedi ya da ben körüm. Genişletmek için tıkla... Kasanın içine bakın mümkünse. Artı 0 Eksi
bruhmomentumtr dedi: 3 yıllık sıfır HDD . USB üzerinden kurulmayan Linux'tan bakınca o da görmedi ya da ben körüm. Genişletmek için tıkla... Kasanın içine bakın mümkünse.
KS KS bruhmomentumtr Picopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 574 Çözümler 6 11 Temmuz 2021 #5 maynıng yapan adam dedi: Kasanın içine bakın mümkünse. Genişletmek için tıkla... İçinde dediğim gibi HDD ve SSD bulunuyor sadece, hem anakarta sadece 2 tane depolama kablosu giriyor. Sanırım HDD ile ilgili olabilir dediğiniz gibi. Artı 0 Eksi
maynıng yapan adam dedi: Kasanın içine bakın mümkünse. Genişletmek için tıkla... İçinde dediğim gibi HDD ve SSD bulunuyor sadece, hem anakarta sadece 2 tane depolama kablosu giriyor. Sanırım HDD ile ilgili olabilir dediğiniz gibi.
Akfortisev Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2018 Mesajlar 1.401 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2021 #6 Ekstradan flash disk takılıysa olabilir belki, onun dışında Windows kurarken diskinizi yanlış şekillendirmiş de olabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Ekstradan flash disk takılıysa olabilir belki, onun dışında Windows kurarken diskinizi yanlış şekillendirmiş de olabilirsiniz.
PhoenixTech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 2.321 Çözümler 8 11 Temmuz 2021 #7 Sanırım 1TB olan diskinizin bir parçası. Bozulmuş veya Windows'un desteklemediği biçimde olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS bruhmomentumtr Picopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 574 Çözümler 6 11 Temmuz 2021 #8 Akfortisev dedi: Ekstradan flash disk takılıysa olabilir belki, onun dışında Windows kurarken diskinizi yanlış şekillendirmiş de olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 80GB'lik flash belleğim yok. Formatlamada SSD ve HDD silip, SSD'ye kurdum HDD boşta kaldı, kurulum sonrası HDD'ye biçimlendirme attım. Artı 0 Eksi
Akfortisev dedi: Ekstradan flash disk takılıysa olabilir belki, onun dışında Windows kurarken diskinizi yanlış şekillendirmiş de olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 80GB'lik flash belleğim yok. Formatlamada SSD ve HDD silip, SSD'ye kurdum HDD boşta kaldı, kurulum sonrası HDD'ye biçimlendirme attım.
PhoenixTech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 2.321 Çözümler 8 11 Temmuz 2021 #9 Hocam diskiniz gerçek bir disk değil. Sanal bir disk endişelenmenize gerek yok. Xbox Game Pass bu soruna neden oluyormuş hiç kullandınız mı? @bruhmomentumtr Artı 0 Eksi
Hocam diskiniz gerçek bir disk değil. Sanal bir disk endişelenmenize gerek yok. Xbox Game Pass bu soruna neden oluyormuş hiç kullandınız mı? @bruhmomentumtr
KS KS bruhmomentumtr Picopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 574 Çözümler 6 11 Temmuz 2021 #10 PhoenixTech dedi: Sanırım 1TB olan diskinizin bir parçası. Bozulmuş veya Windows'un desteklemediği biçimde olabilir. Genişletmek için tıkla... Taşınılabilir 1TB HDD'im var onda böyle bir şey yok. PhoenixTech dedi: Hocam diskiniz gerçek bir disk değil. Sanal bir disk endişelenmenize gerek yok. Genişletmek için tıkla... Bende bunu düşünüyorum ama neden var peki benim sorunum orada, neden var ve erişemediğim bir disk. PhoenixTech dedi: Xbox Game Pass bu soruna neden oluyormuş hiç kullandınız mı? @bruhmomentumtr Genişletmek için tıkla... Ailem aylık ödemeli sistemlerin hiçbirini almıyor (internet hariç) Artı 0 Eksi
PhoenixTech dedi: Sanırım 1TB olan diskinizin bir parçası. Bozulmuş veya Windows'un desteklemediği biçimde olabilir. Genişletmek için tıkla... Taşınılabilir 1TB HDD'im var onda böyle bir şey yok. PhoenixTech dedi: Hocam diskiniz gerçek bir disk değil. Sanal bir disk endişelenmenize gerek yok. Genişletmek için tıkla... Bende bunu düşünüyorum ama neden var peki benim sorunum orada, neden var ve erişemediğim bir disk. PhoenixTech dedi: Xbox Game Pass bu soruna neden oluyormuş hiç kullandınız mı? @bruhmomentumtr Genişletmek için tıkla... Ailem aylık ödemeli sistemlerin hiçbirini almıyor (internet hariç)