T TheMurderK Kilopat Katılım 6 Temmuz 2019 Mesajlar 257 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #1 Gpedit yok nasıl getirtebilirim? Videolar izledim fakat işe yaramadı gelmedi. System32 dosyasında "gpedit.dll" dosyaları var.
Gpedit yok nasıl getirtebilirim? Videolar izledim fakat işe yaramadı gelmedi. System32 dosyasında "gpedit.dll" dosyaları var.
donttouch Hectopat Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 396 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #2 Başlat-çalıştır’a gpedit.msc yazın.
ÖzdemirBurak Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 878 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videodakini şimdi denedim bende işe yaradı bir deneyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videodakini şimdi denedim bende işe yaradı bir deneyin.
T TheMurderK Kilopat Katılım 6 Temmuz 2019 Mesajlar 257 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #4 donttouch dedi: Başlat-çalıştır’a gpedit.msc yazın. Genişletmek için tıkla... yok olmuyor dosya bulunamadı diyor ÖzdemirBurak dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videodakini şimdi denedim bende işe yaradı bir deneyin. Genişletmek için tıkla... bu videodan yaptım zaten olmuyor yine
donttouch dedi: Başlat-çalıştır’a gpedit.msc yazın. Genişletmek için tıkla... yok olmuyor dosya bulunamadı diyor ÖzdemirBurak dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videodakini şimdi denedim bende işe yaradı bir deneyin. Genişletmek için tıkla... bu videodan yaptım zaten olmuyor yine
ÖzdemirBurak Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 878 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #5 TheMurderK dedi: yok olmuyor dosya bulunamadı diyor bu videodan yaptım zaten olmuyor yine Genişletmek için tıkla... Dosyayı indirip yönetici olarak çalıştırdınız ve yükleme yapıldı mı?
TheMurderK dedi: yok olmuyor dosya bulunamadı diyor bu videodan yaptım zaten olmuyor yine Genişletmek için tıkla... Dosyayı indirip yönetici olarak çalıştırdınız ve yükleme yapıldı mı?
T TheMurderK Kilopat Katılım 6 Temmuz 2019 Mesajlar 257 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #6 ÖzdemirBurak dedi: Dosyayı indirip yönetici olarak çalıştırdınız ve yükleme yapıldı mı? Genişletmek için tıkla... evet yükleme yapıldı yönetici olarakta çalıştırıp yükleme yaptım
ÖzdemirBurak dedi: Dosyayı indirip yönetici olarak çalıştırdınız ve yükleme yapıldı mı? Genişletmek için tıkla... evet yükleme yapıldı yönetici olarakta çalıştırıp yükleme yaptım