Sistemde HDD görünmüyor

ErehLexa

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 2 hafta evde yoktum, bilgisayarı açtığımda diskimi okumadığını fark ettim. Disk yöneticisinde gözüküyor fakat içinde bulunan dosyalara erişimim yok. İnternette biraz araştırma yaptım. GPT kutucuğunu işaretleyip tamam demem gerekiyor fakat bende hata verdi.
Hata şu: Bir g/ç aygıt hatası nedeniyle istek yürütülemedi.
İçinde sadece oyunlar vardı gerekirse sıfırlama yapabilirim. Ne yapmalıyım?

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    1.PNG
    9 KB · Görüntüleme: 38
  • 2.PNG
    2.PNG
    28,8 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleyen: Moderatör:
Ayrılmamış yazan alana sağ tıklayıp yeni basit birim oluştur diyin sonra ileri ileri yapın gelecektir. Öyle gelmezse bad sektör oluşmuş olabilir veya diskte sorun vardır. Kablosunu çekip takmayı deneyin belki kablolar gevşemiştir. O da olmazsa diskin kartı (devre kartı) sorunlu olabilir.

Ayrılmamış yazan alana sağ tıklayıp yeni basit birim oluştur diyin sonra ileri ileri yapın gelecektir. Öyle gelmezse bad sektör oluşmuş olabilir veya diskte sorun vardır. Kablosunu çekip takmayı deneyin belki kablolar gevşemiştir. O da olmazsa diskin kartı (devre kartı) sorunlu olabilir.

Bad sector 10000 falan ve şakasız bu şekilde 1 yıldır düzgün çalışıyor. Bu arada yeni basit birim oluşturamıyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_20220727_222604.jpg
    IMG_20220727_222604.jpg
    248,1 KB · Görüntüleme: 29

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı