Laptopa format attım, SSD laptopun içinde HDD ise USB ile bağlı. Girişleri ne kadar değiştirsem de bir türlü okutamadım HDD'yi. USB çalışıyor HDD ışığı yanıyor fakat D dizini olarak maalesef okumadı bilgisayar. Yardım eder misiniz?
Dostum disk sürücüleri flaşa atıp kurman lazimdi freedos pc lerde bu taktikle oluyordu. Tam uzmanı degilim.
Senin pc freedos degil biliyorum fakat yeni laptop alinca hdd gorunmuyor sürücüleri flaşla yükleyip hddler gorunuyo daha sonrs format yapiyprsun seninki benzer bir sorun.
Laptopa format attım, SSD laptopun içinde HDD ise USB ile bağlı. Girişleri ne kadar değiştirsem de bir türlü okutamadım HDD'yi. USB çalışıyor HDD ışığı yanıyor fakat D dizini olarak maalesef okumadı bilgisayar. Yardım eder misiniz?
Dostum disk sürücüleri flaşa atıp kurman lazimdi FreeDOS PC'lerde bu taktikle oluyordu. Tam uzmanı degilim.
Senin PC FreeDOS degil biliyorum fakat yeni laptop alinca HDD gorunmuyor sürücüleri flaşla yükleyip HDD'ler gorunuyor daha sonrs format yapiyprsun seninki benzer bir sorun.