Borozan08 Centipat Katılım 11 Eylül 2023 Mesajlar 331 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #1 Merhaba, bir Linux işletim sistemini 2. işletim sistemi olarak kurdum ve daha sonra baktığımda HDD kaybolmuştu ama kurulum yaparken mevcut işletim sisteminin yanına kur seçerek kurdum. Umarım HDD'yi formatlamamışımdır içinde önemli şeyler vardı. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-11-04 234406.png 7,7 KB · Görüntüleme: 34 Ekran görüntüsü 2023-11-04 234314.png 22,7 KB · Görüntüleme: 38 Son düzenleyen: Moderatör: 4 Kasım 2023
Merhaba, bir Linux işletim sistemini 2. işletim sistemi olarak kurdum ve daha sonra baktığımda HDD kaybolmuştu ama kurulum yaparken mevcut işletim sisteminin yanına kur seçerek kurdum. Umarım HDD'yi formatlamamışımdır içinde önemli şeyler vardı.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 5 Kasım 2023 #2 Harf atayın diske. Sağ tık > sürücü harfi ve yolu değiştir.
Borozan08 Centipat Katılım 11 Eylül 2023 Mesajlar 331 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #3 Caner Uncu dedi: Harf atayın diske. Sağ tık > sürücü harfi ve yolu değiştir. Genişletmek için tıkla... Çıkmıyor etkin değil seçenek. Bilen yok mu?
Caner Uncu dedi: Harf atayın diske. Sağ tık > sürücü harfi ve yolu değiştir. Genişletmek için tıkla... Çıkmıyor etkin değil seçenek. Bilen yok mu?
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 5 Kasım 2023 #4 Bunu dener misin? Çözüldü: Disk Yönetimi'nde sürücü harfi atanmama sorunu F diski kayboldu, onu geri almaya çalışıyorum ama değiştiremiyorum. Kırmızı çizgi ile çizdiğim benim F ama değiştiremiyorum. Bunu nasıl çözebilirim? www.technopat.net
Bunu dener misin? Çözüldü: Disk Yönetimi'nde sürücü harfi atanmama sorunu F diski kayboldu, onu geri almaya çalışıyorum ama değiştiremiyorum. Kırmızı çizgi ile çizdiğim benim F ama değiştiremiyorum. Bunu nasıl çözebilirim? www.technopat.net
Borozan08 Centipat Katılım 11 Eylül 2023 Mesajlar 331 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #5 Caner Uncu dedi: Bunu dener misin? Çözüldü: Disk Yönetimi'nde sürücü harfi atanmama sorunu F diski kayboldu, onu geri almaya çalışıyorum ama değiştiremiyorum. Kırmızı çizgi ile çizdiğim benim F ama değiştiremiyorum. Bunu nasıl çözebilirim? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Volume olarak çıkmıyor sadece disk.
Caner Uncu dedi: Bunu dener misin? Çözüldü: Disk Yönetimi'nde sürücü harfi atanmama sorunu F diski kayboldu, onu geri almaya çalışıyorum ama değiştiremiyorum. Kırmızı çizgi ile çizdiğim benim F ama değiştiremiyorum. Bunu nasıl çözebilirim? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Volume olarak çıkmıyor sadece disk.