Sistemde işlemci değişiminden sonra "etkinleştir" yazısı çıktı

werst06

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel Arc A750 - Rysen 5 5600 - Asus Prime B550 M-K - 16GB Ram - MLD M300 500GB - Kıoxıa Excerıa Pro 1TB - Thermalright Assasin King 120 SE - XPG Kyber 750W
Merhaba dostlar, işlemcimi bugün değiştirdim sanırım bir kod varmış almayı unuttum herhalde. Yeni fark ediyorum, sağ altta Windows'u etkinleştir yazısı çıktı orijinal Windows'uma tekrar dönme şansım var mı?

Donanım değiştiğinde Microsoft hesabınıza bağlı key yoksa etkinleştirme olmuyor. Ya internetten 25-50 liraya key alacaksınız ya da "HWID-get-activated" kullanabilirsiniz.
Windows hesabıma bağlı key yoktu, evet. Bu bilgiyi sizden öğrendim hocam, sağolun. Sistemi sattığım vakit başka sistem alınca hesabımdaki windowsu lisansını kullanabilecek miyim?

Bal gibi de verilir. Dünyanın parasını veren adam, çakma Windows mu kullanacak?

Bende sizin gibi düşünmekteyim hocam, o kadar donanıma ücret ödüyoruz ancak lisansı hala ücretsiz istemekteyiz.

Gidicen 200 TL vereceksin yıllarca kullanacaksın. Her zaman daima kullandığın, sistemin yapı taşı olan işletim sistemin bile güncel ve lisanslı değilse vay haline.

Hocam, ben sistemi başkasından MacBook takas yoluyla almıştım. O yüzden bilmiyordum. :)

Güvenilir lisans satan yerler bulunuyor mu yoksa trendyol satıcılarından vs. alınır mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı