Merhaba dostlar, işlemcimi bugün değiştirdim sanırım bir kod varmış almayı unuttum herhalde. Yeni fark ediyorum, sağ altta Windows'u etkinleştir yazısı çıktı orijinal Windows'uma tekrar dönme şansım var mı?
Donanım değiştiğinde Microsoft hesabınıza bağlı key yoksa etkinleştirme olmuyor. Ya internetten 25-50 liraya key alacaksınız ya da "HWID-get-activated" kullanabilirsiniz.
Donanım değiştiğinde Microsoft hesabınıza bağlı key yoksa etkinleştirme olmuyor. Ya internetten 25-50 liraya key alacaksınız ya da "HWID-get-activated" kullanabilirsiniz.
Windows hesabıma bağlı key yoktu, evet. Bu bilgiyi sizden öğrendim hocam, sağolun. Sistemi sattığım vakit başka sistem alınca hesabımdaki windowsu lisansını kullanabilecek miyim?
Gidicen 200 TL vereceksin yıllarca kullanacaksın. Her zaman daima kullandığın, sistemin yapı taşı olan işletim sistemin bile güncel ve lisanslı değilse vay haline.
Gidicen 200 TL vereceksin yıllarca kullanacaksın. Her zaman daima kullandığın, sistemin yapı taşı olan işletim sistemin bile güncel ve lisanslı değilse vay haline.
Retail key kullanırsanız başka cihazlarda da etkinleştirebilirsiniz. OEM key ise tek cihazda çalışır. Tek cihazda kullanılabilir ama sürekli. Hangisi uyuyorsa alın.