Sistemde istem dışı yer kaplayan dosya nedir?

Hellblazer Aku

Hectopat
Makaleler
4
Yer
Whiterun
Daha fazla  
Dishonored ve Türkçe yamasını indirip oynadım ama zamanında fazla oynadığımdan eski PC 1024X768 Low grafiklerde kaldırabiliyordu. Günde 2 kez tekrar bitiriyordum oyunu, artık ezberlediğimden sıkıldım sildim oyunu. Yüklemeden önce hafızada 212 GB boştu ama oyunu ve yamayı kaldırdıktan sonra 205GB boş gözüktü. Aradaki 7GB nereye gitti öğrenebilir miyim? Oyunun Save dosyalarını da sildim de MB veya KB'dı zaten onlar GB kadar yer kaplayamaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kurulum konumuna bakın, kalıntı olmuş olabilir. Ayrıca Windows güncellemesi yada Driver kalıntısı olmuş olabilir. Mesela Amd ekran kartı güncellenince eski sürümleri C:/Amd içerisinde kalır. Bunlar 1 gb'a yakın dosyalar olabiliyor her biri. Yani oyundan bağımsız farklı dosya artıkları olmuş olabilir. Oyun ne kadar süre kurulu kaldı belki buna göre cevap verilebilir çünkü dün kurup hiçbir güncelleme yapmadan bilgisayara diğer gün oyunu kaldırsanız ve 7 gb kayıp yeriniz olsa anlaşılabilir ama bir kaç ay geçtiyse kurulum üzerinden zaten aradaki süre boyunca yüklenen güncellemeler yada dosya kalıntıları bu alanı oluşturmuş olabilir.

Amd ekran kartını güncellediği gibi siliyorum driver kalıntısını. Bugün kurdum oyunu yarım saat civarı oynadım ve çıktığım gibi kaldırdım en zor zorluk seçeneğinde hasar almadan dalga geçerek savaşıyordum biraz suyunu çıkartmışım önceden oynadığım zamanlar. Ve arada 7GB eksik olması anormal geldi sadece 500GB SSD kullandığımdan 1MB bile önemli benim için nasıl öğrenebilirim bu yer kaplayan 7GB'ı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…