Windows + R tıklayıp boşluğa eventvwr yazıp enter'a basın. Sizden istenilen*** hangi bölüm ise 1 yazılı yerden oraya sağ tıklayın. Eğer Yönetim olaylarından alacaksanız ona sağ tıklayıp resimdeki 2 olarak işaretlenmişi seçin. **İstenilen: Uygulama, Kur ve Sistem çıktılarını paylaşın. Eğer...
www.technopat.net
Ancak gördüğüm kadarıyla Kernel 41 (63) hatası var. Genelde güç besleme sistemi yani PSU'daki bir arıza olarak biliniyor.
Bilgisayarım açıldığında WattMan ayarları sıfırlanıyor bazen de Knight Online oynarken görüntü donuyor. Olay görüntüleyicisinde kernel 41 63 hatası olarak yazıyor. Ryzen 5 5600 ASUS Prime B450M-K II High Power HPG 600W +85 Bronze Plus PSU(2018'den beri kullanıyorum) 16 GB DDR4 RAM 3000MHz...
Ben Kernel Power hatası alıyorum. PC'yi ben 1.5 ay önce aldım. Hiç böyle bir problem yaşamadım. Bende 5-6 yıllık 2 tane 3'lü priz var. Bir tanesi biraz daha yeni diğeri çok eski. Eskiyi kullanırken Çok fazla Kernel Power hatası yemeye başladım. Şu an yetişmediği için bir tane tekli prizi fişe...
Arkadaşlar İtopya'dan bir sistem aldim 1.5 ay once, ilk ay sıkıntısız oyun oynarken sonradan Kernel Power 41 63 hatasiyla karsilastim s. Orunu kendim cozemeyince servise yolladim fakat servis oyun testlerinde vs. bir sıkıntı görmemiş ve format atmislar ya bugün ya da yarın elime ulaşacak. Sorun...
Artık şu Allah'ın belası sorunu araştırmaktan bıktım cidden tecrübeli birileri baksın lütfen. Sorun: PC herhangi bir anda kendi kendine donuyor reset atıyor, hani sadece PC'ye yüklendiğimde kapansa eyvallah ama normal açıkken bile gidiyor. XML görünümü: - - 41 8 1 63 0...
Arkadaşlar öncelikle iyi forumlar. Başlıktan da anlayabiliceğiniz üzere bu illet hata ile karşı karşıyayım. Hata olunca mavi ekran da vermiyor sadece ses ve görüntü donuyor ve benim el ile kapatmam gerekiyor. Ne yapsam düzelmiyor. Bu forum dahil tüm çözümleri denedim yeni PSU kablosu almak da bu...
Olay görüntülüeyicisinde Kernel Power 41 (63) diye bir hata alıyorum ve bilgisayar pek çok farklı şekilde mavi ekran veriyor. Bunlardan bazıları şöyle: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL DPC_WATCHDOG_VIOLATION PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION Birçok stres testine soktum hiçbir mavi...
Merhabalar, Bilgisayarlarımızda sıkça yaşanan ve forumda konuyla ilgili çok fazla konusu bulunan Kernel Power 41 (63) hatasını kendi bilgisayarımda nasıl giderdiğimi anlatmak istiyorum. Bu hatanın çok fazla çözümü olduğunu ve doğru çözüme...