Nasıl yani hocam anlamadım.Bu tiki seçmek daha önceden konuştuğumuz bütün doğrulama sohbetini de geçersiz kılar.
Yazdırdığınız dosyada kendi elinizle değişiklik yapacağınızdan SHA doğrulaması değişecektir.Nasıl yani hocam anlamadım.
Yani açık mı tutmalıyım kapalı mı tutmalıyım, RAT'ın silinmesi açısından bir değişiklik yaratır mı?Yazdırdığınız dosyada kendi elinizle değişiklik yapacağınızdan SHA doğrulaması değişecektir.
Bulaşmadığını garantilemek için kullandığımız bir doğrulayıcıyı devre dışı bırakmış olursunuz. Bu arada, şahsen Windows 10 kullanmanızı öneririm.Yani açık mı tutmalıyım kapalı mı tutmalıyım, RAT'ın silinmesi açısından bir değişiklik yaratır mı?
Sanırım çok geç hocam ya ben o seçenek tikli bir şekilde Rufus işlemi başlattım. Vazgeç dediğimde USB bellek kullanılamaz hale gelebilir diyor... Vazgeç deyip o tiki kaldırıp kurarsam bir sorun olur mu acaba?Bulaşmadığını garantilemek için kullandığımız bir doğrulayıcıyı devre dışı bırakmış olursunuz. Bu arada, şahsen Windows 10 kullanmanızı öneririm.
Evet, 11'de bellek yönetimi patlak, ortaklarımızda sorunlar yaşadık.Windows 10 mu kurayım dersiniz hocam? 11'di zaten sistemim şu an.
Tik kapalı olmalı.Yani açık mı tutmalıyım kapalı mı tutmalıyım, RAT'ın silinmesi açısından bir değişiklik yaratır mı?
Bitsin, ondan sonra tekrar biçimlendirip atarsınız. Bölümleme yaptığı için diske zarar verebilir işlem sırasında durdurmak. Risk almaya gerek yok.Sanırım çok geç hocam ya ben o seçenek tikli bir şekilde Rufus işlemi başlattım. Vazgeç dediğimde USB bellek kullanılamaz hale gelebilir diyor... Vazgeç deyip o tiki kaldırıp kurarsam bir sorun olur mu acaba?
@Nizel G vazgeç dersem USB bozulur mu hocam? Bir sorun olmayacaksa Windows 10 kuracağım 11 yerine.
Tamamdır hocam %80 zaten şu an, bunun bitmesini bekleyeyim ondan sonra dediğiniz gibi Windows 10 kuracağım. Bir an bir şeyleri ters yaptım diye kızdım kendime de düzeltilebiliyorsa sorun yok.Evet, 11'de bellek yönetimi patlak, ortaklarımızda sorunlar yaşadık.
Tik kapalı olmalı.
Bitsin, ondan sonra tekrar biçimlendirip atarsınız. Bölümleme yaptığı için diske zarar verebilir işlem sırasında durdurmak. Risk almaya gerek yok.
Şu an Windows 10'un ISO dosyası yükleniyor hocam. Başta Media Creation Tool ile kurdum. Yanlış ilerlemişim.Nedir son durum? Kurabildiniz mi?
Burada aerosimit hocamın yazdığı gibi diske sağlama yaptığımda SHA256 değeri diskin farklı oluyor. Fakat hala ISO dosyasının SHA256 değeri aynı. Format işlemine mi geçmem gerekiyor yoksa bir şeyler ters mi biraz karışık geldi bu konu.Evet, yazdırdıktan sonra da Diski seçerek sağlama yapın. Dosyanın orjinal SHA256 değeri indirdiğiniz yerde olmalı.