Kordyss99 Picopat Katılım 18 Şubat 2025 Mesajlar 159 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #11 mercanmete dedi: Hocam bana da sizin dediğiniz geldi ama kaspersky neden hiçbir şey bulamıyor Genişletmek için tıkla... netstat -bano | find ":25" hangi programlar port 25'i kullanıyor listeler misin ?
mercanmete dedi: Hocam bana da sizin dediğiniz geldi ama kaspersky neden hiçbir şey bulamıyor Genişletmek için tıkla... netstat -bano | find ":25" hangi programlar port 25'i kullanıyor listeler misin ?
mercanmete Decapat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #12 Movansha dedi: Peki bu durumda arkada Microsoft uygulaması olan Outlook çalışıyor mu diye sordun mu? Ya da herhangi bir e-posta servisi? Ben sorayım. Çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi formata başladım ve sanırım çalışmıyordu
Movansha dedi: Peki bu durumda arkada Microsoft uygulaması olan Outlook çalışıyor mu diye sordun mu? Ya da herhangi bir e-posta servisi? Ben sorayım. Çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi formata başladım ve sanırım çalışmıyordu
Kordyss99 Picopat Katılım 18 Şubat 2025 Mesajlar 159 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #13 mercanmete dedi: Hocam şimdi formata başladım ve sanırım çalışmıyordu Genişletmek için tıkla... Arkadaş haklı bazı durumlarda Outlook Windows Update vb uygulamalar port 25'i kullanabiliyor. Size attığım koda baksaydınız ne kullanıyor görürdük
mercanmete dedi: Hocam şimdi formata başladım ve sanırım çalışmıyordu Genişletmek için tıkla... Arkadaş haklı bazı durumlarda Outlook Windows Update vb uygulamalar port 25'i kullanabiliyor. Size attığım koda baksaydınız ne kullanıyor görürdük
Movansha Centipat Katılım 2 Aralık 2024 Mesajlar 852 Makaleler 5 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #14 mercanmete dedi: Hocam şimdi formata başladım ve sanırım çalışmıyordu Genişletmek için tıkla... Keylogger yeme ihtimalin ne kadar mesela? Durduk yere mi bakayım dedin, hile ya da crack yazılım mı yükledin? He yine format atacaksan gerek yok bunlara at geç. Ayarlarla falan uğraşırsın.
mercanmete dedi: Hocam şimdi formata başladım ve sanırım çalışmıyordu Genişletmek için tıkla... Keylogger yeme ihtimalin ne kadar mesela? Durduk yere mi bakayım dedin, hile ya da crack yazılım mı yükledin? He yine format atacaksan gerek yok bunlara at geç. Ayarlarla falan uğraşırsın.
Kordyss99 Picopat Katılım 18 Şubat 2025 Mesajlar 159 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #15 Movansha dedi: Keylogger yeme ihtimalin ne kadar mesela? Durduk yere mi bakayım dedin, hile ya da crack yazılım mı yükledin? He yine format atacaksan gerek yok bunlara at geç. Ayarlarla falan uğraşırsın. Genişletmek için tıkla... Haklı olabilirsin. UTorrent kullandığını yeni gördüm.....
Movansha dedi: Keylogger yeme ihtimalin ne kadar mesela? Durduk yere mi bakayım dedin, hile ya da crack yazılım mı yükledin? He yine format atacaksan gerek yok bunlara at geç. Ayarlarla falan uğraşırsın. Genişletmek için tıkla... Haklı olabilirsin. UTorrent kullandığını yeni gördüm.....
Movansha Centipat Katılım 2 Aralık 2024 Mesajlar 852 Makaleler 5 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #16 Kordyss99 dedi: Haklı olabilirsin. UTorrent kullandığını yeni gördüm..... Genişletmek için tıkla... Yapacak bir şey yok. Crack kullanıyorsa virüsü yer. %100 güvenli crack diye bir şey yoktur.
Kordyss99 dedi: Haklı olabilirsin. UTorrent kullandığını yeni gördüm..... Genişletmek için tıkla... Yapacak bir şey yok. Crack kullanıyorsa virüsü yer. %100 güvenli crack diye bir şey yoktur.
mercanmete Decapat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #17 Hocam u torrent ile fl studioya plugin yüklemiştim zamanında Kordyss99 dedi: netstat -bano | find ":25" hangi programlar port 25'i kullanıyor listeler misin ? Genişletmek için tıkla... Ve hocam siz e posta olayını söyleyince dün mailime gelen şüpheli etkinlik bildirimi bağlantılı geldi ve doğrudan formata başladım Son düzenleme: 20 Şubat 2025
Hocam u torrent ile fl studioya plugin yüklemiştim zamanında Kordyss99 dedi: netstat -bano | find ":25" hangi programlar port 25'i kullanıyor listeler misin ? Genişletmek için tıkla... Ve hocam siz e posta olayını söyleyince dün mailime gelen şüpheli etkinlik bildirimi bağlantılı geldi ve doğrudan formata başladım