Sistemde klavye ve fare gidip geliyor

ıwas21

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, bugün klavye ve mouse kendi kendine gidip gelmeye başladı. Bazen komple gidiyor, yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Farenin bütün ayarları sıfırlandı.

Klavye ve Mouse'nin kablosunu bir kontrol edin sürtme içte yırtılma vs var mı diye bir de başka USB portuna takmayı deneyin.

Klavye ve Mouse'nin kablosunu bir kontrol edin sürtme içte yırtılma vs var mı diye bir de başka USB portuna takmayı deneyin.

Hocam 2 tane USB 3.0 girisi var. Klavye ve mouse daha yeni alındı klavye 2 ay mouse 3-4 ay

Hocam ön girislere taktım gene aynı.

Hocamlar çok uyuz oldum nasıll çözerim bunu?

Son düzenleme:
Hocam 2 tane USB 3.0 girisi var. Klavye ve mouse daha yeni alındı klavye 2 ay mouse 3-4 ay

Hocam ön girislere taktım gene aynı.

Hocamlar çok uyuz oldum nasıll çözerim bunu?

USB girişlerinde bir sorun olabilir mi? BIOS'a bir göz gezdirebilirsiniz belki bir yanlışlık olabilir.

USB girişlerinde bir sorun olabilir mi? BIOS'a bir göz gezdirebilirsiniz belki bir yanlışlık olabilir.

Hocsm şu an klavye gitti ekran klavyesi ile yazıyorum

Hocam ben BIOS'tan anlamam ki

Hocam şunu fark ettim genellikle Valorant oynarken gidiyor. Normal kullandımda USB çıkarma sesi geliyor ama 10 Dakkada 1 kere filan. Valorant'ta sürekli oluyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…