RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2020 #91 Sylveon dedi: Fena değil böyle kalabilir sıkıntı etmeye gerek yok eğer daha yüksek değerler girecek olursanız fan hızı artırılabilir. Genişletmek için tıkla... Şu anlık böyle kalsın fanları değiştirip bir de öyle denerim teşekkürler.
Sylveon dedi: Fena değil böyle kalabilir sıkıntı etmeye gerek yok eğer daha yüksek değerler girecek olursanız fan hızı artırılabilir. Genişletmek için tıkla... Şu anlık böyle kalsın fanları değiştirip bir de öyle denerim teşekkürler.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.345 Makaleler 42 Çözümler 276 12 Ağustos 2020 #92 Bir dahakine farklı konuda görüşürüz artık. M2'den nereye gelmişiz
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.897 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 12 Ağustos 2020 #93 Böyle kalmasında sıkıntı yok fan hızına göre değerler iyi duruyor. Biraz ekran kartına baksanız iyi olabilir Mithat Berhan dedi: Bir dahakine farklı konuda görüşürüz artık. M2'den nereye gelmişiz Genişletmek için tıkla... Ekran kartı hayırlı olsun gelmiş dedim ama nereye geldik ben de anlamadım.
Böyle kalmasında sıkıntı yok fan hızına göre değerler iyi duruyor. Biraz ekran kartına baksanız iyi olabilir Mithat Berhan dedi: Bir dahakine farklı konuda görüşürüz artık. M2'den nereye gelmişiz Genişletmek için tıkla... Ekran kartı hayırlı olsun gelmiş dedim ama nereye geldik ben de anlamadım.
RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2020 #94 Sylveon dedi: Böyle kalmasında sıkıntı yok fan hızına göre değerler iyi duruyor. Biraz ekran kartına baksanız iyi olabilir Ekran kartı hayırlı olsun gelmiş dedim ama nereye geldik ben de anlamadım. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı için nasıl testler yapabilirim? FurMark'ta 15 dakikada maksimum 81 derece gördü.
Sylveon dedi: Böyle kalmasında sıkıntı yok fan hızına göre değerler iyi duruyor. Biraz ekran kartına baksanız iyi olabilir Ekran kartı hayırlı olsun gelmiş dedim ama nereye geldik ben de anlamadım. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı için nasıl testler yapabilirim? FurMark'ta 15 dakikada maksimum 81 derece gördü.
Emir Kuzkaya Hectopat Katılım 5 Ocak 2020 Mesajlar 485 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2020 #95 RotasızBey dedi: Dostum aygıt yöneticisinde gözüküyor. Genişletmek için tıkla... siz C: D: gibimi görünmesini istiyorsunuz?
RotasızBey dedi: Dostum aygıt yöneticisinde gözüküyor. Genişletmek için tıkla... siz C: D: gibimi görünmesini istiyorsunuz?
RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2020 #96 Emir Kuzkaya dedi: siz C: D: gibimi görünmesini istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Çözüldü.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.897 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 12 Ağustos 2020 #97 RotasızBey dedi: Ekran kartı için nasıl testler yapabilirim? FurMark'ta 15 dakikada maksimum 81 derece gördü. Genişletmek için tıkla... Fan hızı nedir?
RotasızBey dedi: Ekran kartı için nasıl testler yapabilirim? FurMark'ta 15 dakikada maksimum 81 derece gördü. Genişletmek için tıkla... Fan hızı nedir?
RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2020 #98 Sylveon dedi: Fan hızı nedir? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ustam fan hızına nereden bakıyoruz?
Sylveon dedi: Fan hızı nedir? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ustam fan hızına nereden bakıyoruz?
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.897 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 12 Ağustos 2020 #99 RotasızBey dedi: Bilmiyorum ustam fan hızına nereden bakıyoruz? Genişletmek için tıkla... Xtreme Tuner Plus ve MSI Afterburner üzerinden bakabilirsiniz.
RotasızBey dedi: Bilmiyorum ustam fan hızına nereden bakıyoruz? Genişletmek için tıkla... Xtreme Tuner Plus ve MSI Afterburner üzerinden bakabilirsiniz.
RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2020 #100 Sylveon dedi: Xtreme Tuner Plus ve MSI Afterburner üzerinden bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Şu an FurMark testinde Xtreme tuner Plus üzerinden fan Speed %0 olarak gözüküyor. FurMark'tan baktığımda %85'te çalıştığını görüyorum ayrıca kasaya baktım fanlar gerçekten çalışıyor 14 dakika boyunca maksimum %79 derece gördü.
Sylveon dedi: Xtreme Tuner Plus ve MSI Afterburner üzerinden bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Şu an FurMark testinde Xtreme tuner Plus üzerinden fan Speed %0 olarak gözüküyor. FurMark'tan baktığımda %85'te çalıştığını görüyorum ayrıca kasaya baktım fanlar gerçekten çalışıyor 14 dakika boyunca maksimum %79 derece gördü.