helvaci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2019 Mesajlar 5.742 Çözümler 86 12 Ağustos 2020 #11 Sorununuzu nasıl çözdüğünüzü yazın. Konuyu sonradan okuyanlar öğrensin. Diğer sorunuz hakkında bilgim yok.
Sorununuzu nasıl çözdüğünüzü yazın. Konuyu sonradan okuyanlar öğrensin. Diğer sorunuz hakkında bilgim yok.
RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2020 #12 Disk yönetimi üzerinden harf atayıp biçimlendirdim bu kadar.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.897 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 12 Ağustos 2020 #13 Konu dışı ama bakıyorum ekran kartı gelmiş, memnun musunuz?
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2020 #14 RotasızBey dedi: Sorunu çözmüş bulunmaktayım arkadaşlar teşekkür ederim. Beyler bir şey daha soracağım RX 570 kart kullanıyordum RTX 2060 Super'e geçtim gözüme bir farklı geliyor monitör sanki rengi beyazlamış gibi sorun nedir ayrı bir ayar çekmem lazım mı? Genişletmek için tıkla... Digital Vibrance seçeneğini artırın o zaman düzeleceğini düşünüyorum.
RotasızBey dedi: Sorunu çözmüş bulunmaktayım arkadaşlar teşekkür ederim. Beyler bir şey daha soracağım RX 570 kart kullanıyordum RTX 2060 Super'e geçtim gözüme bir farklı geliyor monitör sanki rengi beyazlamış gibi sorun nedir ayrı bir ayar çekmem lazım mı? Genişletmek için tıkla... Digital Vibrance seçeneğini artırın o zaman düzeleceğini düşünüyorum.
RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2020 #15 Sylveon dedi: Konu dışı ama bakıyorum ekran kartı gelmiş, memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Dostum daha test edemedim eve geleli 2 saat oldu sence ne testi yapmalıyım.
Sylveon dedi: Konu dışı ama bakıyorum ekran kartı gelmiş, memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Dostum daha test edemedim eve geleli 2 saat oldu sence ne testi yapmalıyım.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.897 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 12 Ağustos 2020 #16 RotasızBey dedi: Dostum daha test edemedim eve geleli 2 saat oldu sence ne testi yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Furmark ve genel oyun testi yeterli olur diye düşünüyorum. Furmark ve oyun testi içerisinde fan hızı ve sıcaklıkları takip edin.
RotasızBey dedi: Dostum daha test edemedim eve geleli 2 saat oldu sence ne testi yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Furmark ve genel oyun testi yeterli olur diye düşünüyorum. Furmark ve oyun testi içerisinde fan hızı ve sıcaklıkları takip edin.
RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2020 #17 Sylveon dedi: FurMark ve genel oyun testi yeterli olur diye düşünüyorum. FurMark ve oyun testi içerisinde fan hızı ve sıcaklıkları takip edin. Genişletmek için tıkla... Sistemimde oyun bulunmuyor dostum ekran kartını çok sağlam zorlayacak bir test varsa yapalım.
Sylveon dedi: FurMark ve genel oyun testi yeterli olur diye düşünüyorum. FurMark ve oyun testi içerisinde fan hızı ve sıcaklıkları takip edin. Genişletmek için tıkla... Sistemimde oyun bulunmuyor dostum ekran kartını çok sağlam zorlayacak bir test varsa yapalım.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.897 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 12 Ağustos 2020 #18 RotasızBey dedi: Sistemimde oyun bulunmuyor dostum ekran kartını çok sağlam zorlayacak bir test varsa yapalım. Genişletmek için tıkla... Furmark yapabilirsiniz o zaman gayet zorluyor ekran kartını.
RotasızBey dedi: Sistemimde oyun bulunmuyor dostum ekran kartını çok sağlam zorlayacak bir test varsa yapalım. Genişletmek için tıkla... Furmark yapabilirsiniz o zaman gayet zorluyor ekran kartını.
HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2020 #19 RotasızBey dedi: Sistemimde oyun bulunmuyor dostum ekran kartını çok sağlam zorlayacak bir test varsa yapalım. Genişletmek için tıkla... Ben de sonuç bekliyorum, Galax one click oc idi değil mi? Hatta konu açabilirseniz memnun olurum.
RotasızBey dedi: Sistemimde oyun bulunmuyor dostum ekran kartını çok sağlam zorlayacak bir test varsa yapalım. Genişletmek için tıkla... Ben de sonuç bekliyorum, Galax one click oc idi değil mi? Hatta konu açabilirseniz memnun olurum.
RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2020 #20 HABAR dedi: Ben de sonuç bekliyorum, Galax One Click OC idi değil mi? Hatta konu açabilirseniz memnun olurum. Genişletmek için tıkla... Tabi ki önceliğim işlemciye OC yapmak.
HABAR dedi: Ben de sonuç bekliyorum, Galax One Click OC idi değil mi? Hatta konu açabilirseniz memnun olurum. Genişletmek için tıkla... Tabi ki önceliğim işlemciye OC yapmak.