FurMark yapabilirsiniz o zaman gayet zorluyor ekran kartını.
Hem FurMark hem Prime95 açıp sistem sonuna kadar zorlanabilir diye düşünüyorum.
Bir de işlemci OC konusunda çok şey beklemeyin evet soğutucu iyi ama silikon kötü olduktan sonra işiniz zor.
Ekran kartı fan hızına göre değişir eğer %60 fan hızı için bu dereceler bu sıcaklıklar için gayet kabul edilebilir ama %80 civarı ise biraz sıkıntı.
Soğutma fan ve pompa bağlantılarını doğru yaptığınıza emin misiniz?
Ekran kartı fan hızına göre değişir eğer %60 fan hızı için bu dereceler bu sıcaklıklar için gayet kabul edilebilir ama %80 civarı ise biraz sıkıntı.
Soğutma fan ve pompa bağlantılarını doğru yaptığınıza emin misiniz?
Fanları anakartın CPU_FAN girişine bağlamanızı öneririm.
Sıcaklık olarak benim düşüncem 60-65 arası olması gerek o da düşük fan hızları için.
İşlemciye değen kısmı PUMP_FAN girişine takip tekrardan deneyin.
Hem anakart hem soğutma kılavuzuna bakarak tekrardan montaj yapın eğer değişiklik olmazsa sorunlu olabilir.Yarın değiştireceğim dostum.
Hem anakart hem soğutma kılavuzuna bakarak tekrardan montaj yapın eğer değişiklik olmazsa sorunlu olabilir.
Forum içerisinde farklı bir kullanıcı:
İnceleme: SilverStone PF360 Sıvı soğutma
Testler 28 derece oda sıcaklığında, kasa yan kapağı açık ve kapalı şekilde gerçekleştirildi. İlk olarak 1 yılı aşkın kullandığım Xigmateg Glace 240 sıvı soğutmadan bahsetmek istiyorum. Tamamen sessiz çalışmakta, fanlar kontrolcüye bağlı oldukları için hız ayarı yoktur, 1200 RPM ile dönmektedir...www.technopat.net
Fanları anakartın CPU_FAN girişine bağlamanızı öneririm.
Sıcaklık olarak benim düşüncem 60-65 arası olması gerek o da düşük fan hızları için.
İşlemciye değen kısmı PUMP_FAN girişine takip tekrardan deneyin.
@RotasızBey yaptınız mı bilmiyorum ama kılavuz üzerinden göstereyim:
Eki Görüntüle 637154
Eki Görüntüle 637156
Ek olarak fanları radyatörü üfleyecek şekilde takın.