Sistemde M.2 SSD gözükmüyor

FurMark yapabilirsiniz o zaman gayet zorluyor ekran kartını.

FurMark testinde 20 dakika boyunca maksimum 81 Derece'yi gördü kart ne diyorsun dostum.
Hem FurMark hem Prime95 açıp sistem sonuna kadar zorlanabilir diye düşünüyorum.

Bir de işlemci OC konusunda çok şey beklemeyin evet soğutucu iyi ama silikon kötü olduktan sonra işiniz zor.

4.4 GHz 1.265 voltaj 80 85 derece arası gidip geliyor şu anlık bıraktım.

Dostum yanlış yapacağım ne var ki? Anlayamadım işlemciye temas eden parçanın güç kablosunu CPU fana taktım.
Ne yalan söyleyim sıcaklık değerlerinde bende hayal kırıklığına uğradım.

Radyatörün üzerine fanları taktım daha sonra fanların güç kablosunu çoklayıcıya bağladım RGB'lerini kontrolcüye bağladım. Pompayı işlemciye sabitledim CM MasterGel Pro macunuda sürdüm nereyi yanlış yapmış olabilirim.

4.3 GHz 1.275 voltajda maksimum 86 derece gördü o 1 Sn'lik birşeydi genelde 77 ve 79 derece arası gidip geliyor.

Yarın değiştireceğim dostum.
Hem anakart hem soğutma kılavuzuna bakarak tekrardan montaj yapın eğer değişiklik olmazsa sorunlu olabilir.

Forum içerisinde farklı bir kullanıcı:

Anakart ve soğutucunun kılavuzunda pek bir şey bulunmuyor dostum montajın yanlış olduğunu düşünmüyorum.

Hatta şu maçı bitirip deneyelim kafam karıştı.

@RotasızBey yaptınız mı bilmiyorum ama kılavuz üzerinden göstereyim:
Eki Görüntüle 637154
Eki Görüntüle 637156

Ek olarak fanları radyatörü üfleyecek şekilde takın.

Dostum iyi günler çoklayıcı CPU fan bağlı işlemciye temas eden kısım pump fan kısmına bağlı radyatör üzerindeki fanlar normal olarak takılı tam tersi olarak bağlasam içerideki sıcak havayı direk içeri vermez mi?
Ustam bana bir yardımcı olda 1000 TL verdim hayal kırıklığına uğradım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…