Swndler Femtopat Katılım 2 Mayıs 2025 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2025 #1 Bilgisayarı acınca Windows ekranı gelene kadar ekran gelmıyor, sınyal yok dıyor. Sonra masaustunde acılıyor anca. Bır de BIOS'a gırınce ekran hiç gelmıyor. Nasıl cozebılırım? Format atmam lazım, atamıyorum.
Bilgisayarı acınca Windows ekranı gelene kadar ekran gelmıyor, sınyal yok dıyor. Sonra masaustunde acılıyor anca. Bır de BIOS'a gırınce ekran hiç gelmıyor. Nasıl cozebılırım? Format atmam lazım, atamıyorum.
HasipNecmiTahir Picopat Katılım 10 Ağustos 2025 Mesajlar 419 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Eski Özel Harekatçı 8 Eylül 2025 #2 Formatı ekran gelmese bile belli tuşlara basarak atabiliyorsun diye biliyorum. Artı 0 Eksi
foxytrotalfa Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 17 8 Eylül 2025 #3 Sistemde dahili ekran kartı varsa görüntü kablosunu anakarta takıp deneyebilir misin? Belki ekran kartı sinyali geç veriyordur. Artı 0 Eksi
Sistemde dahili ekran kartı varsa görüntü kablosunu anakarta takıp deneyebilir misin? Belki ekran kartı sinyali geç veriyordur.
HHSstudio Femtopat Katılım 5 Aralık 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Sistem Özellikleri rtx 4060 i5 12. nesil 16gb ddr4 ram 1tb m2 ssd 500 gb hhd 240 hz monitör Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2025 #4 CTRL+Win+Shift+b yap ekran kartını resetler umarım işe yarar. Artı 0 Eksi