C Celal çakır Centipat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 86 30 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar, bilgisayar oynarken anında bir şey çıktı. Nahimic 3 ile ilgili restart falan diyordu. Ben de iptal dedim, bir sorun olur mu?
Arkadaşlar, bilgisayar oynarken anında bir şey çıktı. Nahimic 3 ile ilgili restart falan diyordu. Ben de iptal dedim, bir sorun olur mu?
dksişm Centipat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 796 Çözümler 1 30 Ocak 2021 #2 Celal çakır dedi: Arkadaşlar, bilgisayar oynarken anında bir şey çıktı. Nahimic 3 ile ilgili restart falan diyordu. Ben de iptal dedim, bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Nahimic ses kalitesini geliştirmek için kullanılan bir programdı sanırsam. Sıkıntı olacağını sanmam.
Celal çakır dedi: Arkadaşlar, bilgisayar oynarken anında bir şey çıktı. Nahimic 3 ile ilgili restart falan diyordu. Ben de iptal dedim, bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Nahimic ses kalitesini geliştirmek için kullanılan bir programdı sanırsam. Sıkıntı olacağını sanmam.
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 30 Ocak 2021 #3 Celal çakır dedi: Arkadaşlar, bilgisayar oynarken anında bir şey çıktı. Nahimic 3 ile ilgili restart falan diyordu. Ben de iptal dedim, bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Ses kartının sürücüsü o. İptal demeseydin keşke.
Celal çakır dedi: Arkadaşlar, bilgisayar oynarken anında bir şey çıktı. Nahimic 3 ile ilgili restart falan diyordu. Ben de iptal dedim, bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Ses kartının sürücüsü o. İptal demeseydin keşke.