ExTowpp Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2024 #41 @Schawgen hocam parçaları aldım montaj işleminde anakart kablolamalarını bilmiyorum nasıl yapılır anakart kitapçığından yapılabilinecek işlemmi?
@Schawgen hocam parçaları aldım montaj işleminde anakart kablolamalarını bilmiyorum nasıl yapılır anakart kitapçığından yapılabilinecek işlemmi?
S Schawgen Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 891 Makaleler 1 15 Şubat 2024 #42 ExTowpp dedi: @Schawgen hocam parçaları aldım montaj işleminde anakart kablolamalarını bilmiyorum nasıl yapılır anakart kitapçığından yapılabilinecek işlemmi? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ExTowpp dedi: @Schawgen hocam parçaları aldım montaj işleminde anakart kablolamalarını bilmiyorum nasıl yapılır anakart kitapçığından yapılabilinecek işlemmi? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ExTowpp Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2024 #43 Schawgen dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Eyvallah.
Schawgen dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Eyvallah.