Sistemde oyun açınca bazen renkler kendi kendine değişiyor

Atnaca123

Femtopat
Daha fazla  
Monitör
Acer KG241Q
Neden olduğunu hala anlayamadım belki NVIDIA'nın ekran ayarları ile alakalıdır diye bir baktım iki üç oynadım onunla ama alakası yok. Çok garip bir şey ilk karşıma çıktığında LoL'de karşıma geldi pek takmadım ama nedense şimdi de Minecraft başlatıcısında çıktı garibime geldi masaüstümü hiçbir türlü etki etmiyor sadece belli bir pencerede oluyor Alt Tab attığımda vs. daha da berbat oluyor. Umarım yardımınız dokunur.

Dosya Ekleri

• resim_2024-08-01_144932164.png
    resim_2024-08-01_144932164.png
    637,3 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleyen: Moderatör:
Neden olduğunu hala anlayamadım belki NVIDIA'nın ekran ayarları ile alakalıdır diye bir baktım iki üç oynadım onunla ama alakası yok. Çok garip bir şey ilk karşıma çıktığında LoL'de karşıma geldi pek takmadım ama nedense şimdi de Minecraft başlatıcısında çıktı garibime geldi masaüstümü hiçbir türlü etki etmiyor sadece belli bir pencerede oluyor Alt Tab attığımda vs. daha da berbat oluyor. Umarım yardımınız dokunur.
Driver booster gibi uygulamalar kullanıyor musunuz?

Hayır eskiden formattan önce yüklemiştim bayağı oldu ama.
Bir de oyunu oynarken fark ettim Minecraft'ı ben CurseForge'dan modpack ayarlayıp CurseForge'dan başlattım o sorunu yaşadım şimdi ise normal açtığımda sorun çıkmıyor.

Driver Booster gibi uygulamalar kullanıyor musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır eskiden formattan önce yüklemiştim bayağı oldu ama.
Bir de oyunu oynarken fark ettim Minecraft'ı ben CurseForge'dan modpack ayarlayıp CurseForge'dan başlattım o sorunu yaşadım şimdi ise normal açtığımda sorun çıkmıyor.
Modlarda sorun var muhtemelen shader falan varsa o neden oluyordur.

Modların sürümü falan uyuşmuyordur başka bir modpack deneyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı