Berk Argın Hectopat Katılım 13 Mayıs 2022 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, son 3 gündür sistem oyunlarda yavaş açılmaya başladı nasıl düzeltebilirim?
VenomBey Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.447 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #2 Depolama alanın çok mu dolu?
Berk Argın Hectopat Katılım 13 Mayıs 2022 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #3 VenomBey dedi: Depolama alanın çok mu dolu? Genişletmek için tıkla... Çok dolu değil SSD de 110GB yer var HDD de 270 Dosya Ekleri 1667921946419.png 87,2 KB · Görüntüleme: 40
VenomBey dedi: Depolama alanın çok mu dolu? Genişletmek için tıkla... Çok dolu değil SSD de 110GB yer var HDD de 270
Abdul0234 Hectopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 2.359 Çözümler 18 Yer İstanbul/Batışehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek 12. Sınıf Öğrencisi (YKS Sınavına Hazırlanıyor) 8 Kasım 2022 #4 Berk Argın dedi: Merhaba arkadaşlar, son 3 gündür sistem oyunlarda yavaş açılmaya başladı nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Format attınız mı? En son yüklediğiniz uygulama korsan mı yoksa orijinal mi? Eğer korsan ise virüs ihtimalini göz önünde bulundurun.
Berk Argın dedi: Merhaba arkadaşlar, son 3 gündür sistem oyunlarda yavaş açılmaya başladı nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Format attınız mı? En son yüklediğiniz uygulama korsan mı yoksa orijinal mi? Eğer korsan ise virüs ihtimalini göz önünde bulundurun.
Berk Argın Hectopat Katılım 13 Mayıs 2022 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #5 Abdul0234 dedi: Format attınız mı? En son yüklediğiniz uygulama korsan mı yoksa orijinal mi? Eğer korsan ise virüs ihtimalini göz önünde bulundurun. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar yeni aldım 6 ay filan oluyor korsan ürün indirdiğmi sanmıyorum
Abdul0234 dedi: Format attınız mı? En son yüklediğiniz uygulama korsan mı yoksa orijinal mi? Eğer korsan ise virüs ihtimalini göz önünde bulundurun. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar yeni aldım 6 ay filan oluyor korsan ürün indirdiğmi sanmıyorum
T the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.777 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 8 Kasım 2022 #6 Berk Argın dedi: Bilgisayar yeni aldım 6 ay filan oluyor korsan ürün indirdiğmi sanmıyorum Genişletmek için tıkla... Temp ve Prefetch temizle
Berk Argın dedi: Bilgisayar yeni aldım 6 ay filan oluyor korsan ürün indirdiğmi sanmıyorum Genişletmek için tıkla... Temp ve Prefetch temizle
Abdul0234 Hectopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 2.359 Çözümler 18 Yer İstanbul/Batışehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek 12. Sınıf Öğrencisi (YKS Sınavına Hazırlanıyor) 8 Kasım 2022 #7 Berk Argın dedi: Bilgisayar yeni aldım 6 ay filan oluyor korsan ürün indirdiğmi sanmıyorum Genişletmek için tıkla... Emin misiniz? En son indirdiğiniz uygulama belki de arka planda sistemi yoruyordur.
Berk Argın dedi: Bilgisayar yeni aldım 6 ay filan oluyor korsan ürün indirdiğmi sanmıyorum Genişletmek için tıkla... Emin misiniz? En son indirdiğiniz uygulama belki de arka planda sistemi yoruyordur.
Berk Argın Hectopat Katılım 13 Mayıs 2022 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #8 the Prodigy dedi: Temp ve Prefetch temizle Genişletmek için tıkla... Yeni temizleme yaptım yaptıktan sonra biraz daha yavaşladı sanki Abdul0234 dedi: Emin misiniz? En son indirdiğiniz uygulama belki de arka planda sistemi yoruyordur. Genişletmek için tıkla... Nasıl bakabilirim bilginiz var mı?
the Prodigy dedi: Temp ve Prefetch temizle Genişletmek için tıkla... Yeni temizleme yaptım yaptıktan sonra biraz daha yavaşladı sanki Abdul0234 dedi: Emin misiniz? En son indirdiğiniz uygulama belki de arka planda sistemi yoruyordur. Genişletmek için tıkla... Nasıl bakabilirim bilginiz var mı?
Abdul0234 Hectopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 2.359 Çözümler 18 Yer İstanbul/Batışehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek 12. Sınıf Öğrencisi (YKS Sınavına Hazırlanıyor) 8 Kasım 2022 #9 Berk Argın dedi: Yeni temizleme yaptım yaptıktan sonra biraz daha yavaşladı sanki Nasıl bakabilirim bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisini açarsanız sizde görürsünüz.
Berk Argın dedi: Yeni temizleme yaptım yaptıktan sonra biraz daha yavaşladı sanki Nasıl bakabilirim bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisini açarsanız sizde görürsünüz.
Berk Argın Hectopat Katılım 13 Mayıs 2022 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #10 Abdul0234 dedi: Görev Yöneticisi'ni açarsanız sizde görürsünüz. Genişletmek için tıkla... Boştayken her şey çok düşükte
Abdul0234 dedi: Görev Yöneticisi'ni açarsanız sizde görürsünüz. Genişletmek için tıkla... Boştayken her şey çok düşükte