qweqweee Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Temmuz 2013 Mesajlar 2.694 Makaleler 4 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2014 #1 Merhaba arkadaşlar, Sistemimde 1.5 GB RAM var ama Windows 8.1 ve Vista'da 9 GB gözüküyor.
OnurTemiz Hectopat Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2014 #2 Sadece gözükmüyor 9 gb gibi kullanıyorsa pc yani 2 gb ramden fazla isteyen programları vs açabiliyorsanız bence hiç çaktırmayın şşşşş
Sadece gözükmüyor 9 gb gibi kullanıyorsa pc yani 2 gb ramden fazla isteyen programları vs açabiliyorsanız bence hiç çaktırmayın şşşşş
qweqweee Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Temmuz 2013 Mesajlar 2.694 Makaleler 4 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2014 #3 Bende onun için açtım konuyu, gösterip de vermiyor gibi.
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 17.015 Çözümler 86 8 Kasım 2014 #4 Vista kullanma, çoğu insan Vista'yı hiç kullanmadı.
qweqweee Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Temmuz 2013 Mesajlar 2.694 Makaleler 4 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2014 #5 Silinen üye dedi: Vista kullanma, çoğu insan Vista'yı hiç kullanmadı. Genişletmek için tıkla... Vista'yı bende hiç sevmiyorum ama insan bazen mecbur kalabiliyor. Sistemim eski sadece XP ve Vista'yı destekliyor. XP'de Filezilla'yı kullanamadım, sürekli hata aldım. Onun için artık Vista ile idare edeceğim.
Silinen üye dedi: Vista kullanma, çoğu insan Vista'yı hiç kullanmadı. Genişletmek için tıkla... Vista'yı bende hiç sevmiyorum ama insan bazen mecbur kalabiliyor. Sistemim eski sadece XP ve Vista'yı destekliyor. XP'de Filezilla'yı kullanamadım, sürekli hata aldım. Onun için artık Vista ile idare edeceğim.
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 17.015 Çözümler 86 8 Kasım 2014 #6 Xp sorunsuz. Xp' de eski Filezilla versiyonları çalıştırılabiliyormuş. Old Version of FileZilla for Windows XP Download - OldApps.com
Xp sorunsuz. Xp' de eski Filezilla versiyonları çalıştırılabiliyormuş. Old Version of FileZilla for Windows XP Download - OldApps.com
qweqweee Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Temmuz 2013 Mesajlar 2.694 Makaleler 4 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2014 #7 Eski sürümlerinde sorun yaşayabilirim. Bu sistemde zaten sadece internette geziliyor ve filezilla kullanılıyor.
Eski sürümlerinde sorun yaşayabilirim. Bu sistemde zaten sadece internette geziliyor ve filezilla kullanılıyor.