Ellie Miller Centipat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 570 Yer Jackson County 19 Şubat 2021 #1 Merhaba Technopat ailesi. Bilgisayarıma Ryzen Master indirmeme rağmen Ryzen High performance, balanced seçenekleri yok. Dosya Ekleri Ryzen.png 19,9 KB · Görüntüleme: 69
Merhaba Technopat ailesi. Bilgisayarıma Ryzen Master indirmeme rağmen Ryzen High performance, balanced seçenekleri yok.
Çözüm Jotariel 19 Şubat 2021 Chipset sürücülerini kurdun mu? Ben Ryzen Master kurmadan önce onları kurduktan sonra güç planı seçenekleri eklendi.
Chipset sürücülerini kurdun mu? Ben Ryzen Master kurmadan önce onları kurduktan sonra güç planı seçenekleri eklendi.
Jotariel Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 44 19 Şubat 2021 #2 Chipset sürücülerini kurdun mu? Ben Ryzen Master kurmadan önce onları kurduktan sonra güç planı seçenekleri eklendi. Artı 0 Eksi Çözüm
Chipset sürücülerini kurdun mu? Ben Ryzen Master kurmadan önce onları kurduktan sonra güç planı seçenekleri eklendi.
KS KS Ellie Miller Centipat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 570 Yer Jackson County 19 Şubat 2021 #3 Jotariel dedi: Chipset sürücülerini kurdun mu ben Ryzen Master kurmadım onları kurduktan sonra eklendi. Genişletmek için tıkla... Deniyorum. Teşekkür ederim. Jotariel dedi: Chipset sürücülerini kurdun mu ben Ryzen Master kurmadım onları kurduktan sonra eklendi. Genişletmek için tıkla... Oldu. Yardımınız için teşekkür ederim. Konu kilitlenebilir. Artı 0 Eksi
Jotariel dedi: Chipset sürücülerini kurdun mu ben Ryzen Master kurmadım onları kurduktan sonra eklendi. Genişletmek için tıkla... Deniyorum. Teşekkür ederim. Jotariel dedi: Chipset sürücülerini kurdun mu ben Ryzen Master kurmadım onları kurduktan sonra eklendi. Genişletmek için tıkla... Oldu. Yardımınız için teşekkür ederim. Konu kilitlenebilir.