Sistemde saliselik CMD açılıyor

Makaleler
6
Daha fazla  
Arkadaşlar hayatta Torrent'le uğraşan biri değilim sadece arada Technopat'ta paylaşılan Türkçe yamaları indiriyorum. Kaspersky kullanıyorum ondan önce de Avast kullandım. Sorun şu arada salihselik CMD açılıyor, dün bilgisayar uyarı verdi şu yeniden başlatılma gerekiyor uyarısı. Herhangi bir dosyam eksilmedi ya da bir şey olmadı hani virüs var mı bilmiyorum. Normalde bu CMD açılma olayı falan olmazdı hiç uyarıda vermezdi anlamadım gitti.

MBAM yükleyip tarama yapar mısın?

Ama şöyle bir şey var eğer virüs CMD'ye ulaştıysa AV ler bulamaz çünkü virüs kendini sürekli kopyalar ve gizler.

Siliceksinde 33 ne kanka naptın o kadar?

Merak ettim isimleri ney ve hangi kategori de?

@GucukBey alo nereye gittin?

Son düzenleme:
Siliceksinde 33 ne kanka ne yaptın o kadar?

Merak ettim isimleri ne ve hangi kategori de?

@GucukBey alo nereye gittin?

Bilmiyorum görür görmez karantinaya aldım X86'da falan vardı program filesta yani şöyle diyeyim hayatımda Torrent sitesine bile girmedim sadece burada paylaşılan yamalar bir de TL Launcher onun dışında Steam, Xbox, Epic'ten başka yerden oynamadım. Formatla falan düzelecek bir iş mi veya bir bilgisayarcıya götürsem hani virüs olduğunu sanmam ama.

Karantinanın içindekileri göremiyor musun?

Şu an evden çıktım bir işim çıktı sabah bakıp yazayim.

Kullandığın programlardan dolayı olabilir, "launcher" yazmışsın, bilgisayarı başlattığın gibi eğer gerekli izinleri verdiysen, CMD açar ve gerekli düzeltmeleri ve güncellemeleri yapar program hakkında. Tabii bu bir olasılık, işin korkunç kısmı var oda virüs bulaşma ihtimali. İkisini de göz önünde bulundurmalısın. İyi sosyalleşmeler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…