erotin22 Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #1 Bu şekilde siyah ekran veriyor ne olur yardim edebilir misiniz? Dosya Ekleri IMG_20220903_193727.jpg 85 KB · Görüntüleme: 41 Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2022
KernelColonel Kilopat Katılım 15 Temmuz 2019 Mesajlar 788 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #2 Bu şey bilgisayarın tuşuna basıp Windows'un çalışmasından önce mi oluyor, yoksa bilgisayarı açtığınız anda bu ekranda mı?
Bu şey bilgisayarın tuşuna basıp Windows'un çalışmasından önce mi oluyor, yoksa bilgisayarı açtığınız anda bu ekranda mı?
laviens Decapat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 739 Çözümler 2 3 Eylül 2022 #3 erotin22 dedi: Bu şekilde siyah ekran veriyor ne olur yardim edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Görüntü gelmiyorsa RAM'lerde sorun olabilir çıkartın tekrar takın olmuyorsa RAM'leri silgiyle hafif bir şekilde silin.
erotin22 dedi: Bu şekilde siyah ekran veriyor ne olur yardim edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Görüntü gelmiyorsa RAM'lerde sorun olabilir çıkartın tekrar takın olmuyorsa RAM'leri silgiyle hafif bir şekilde silin.
erotin22 Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #4 KernelColonel dedi: Bu şey bilgisayarın tuşuna basıp Windows'un çalışmasından önce mi oluyor, yoksa bilgisayarı açtığınız anda bu ekranda mı? Genişletmek için tıkla... actigim anda laviens dedi: Görüntü gelmiyorsa RAM'lerde sorun olabilir çıkartın tekrar takın olmuyorsa RAM'leri silgiyle hafif bir şekilde silin. Genişletmek için tıkla... olmadı maalesef Son düzenleme: 3 Eylül 2022
KernelColonel dedi: Bu şey bilgisayarın tuşuna basıp Windows'un çalışmasından önce mi oluyor, yoksa bilgisayarı açtığınız anda bu ekranda mı? Genişletmek için tıkla... actigim anda laviens dedi: Görüntü gelmiyorsa RAM'lerde sorun olabilir çıkartın tekrar takın olmuyorsa RAM'leri silgiyle hafif bir şekilde silin. Genişletmek için tıkla... olmadı maalesef