insanoğlu Decapat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #1 1 aydır sorunsuz kullanıyorum ancak EZ Debug LED sabit kırmızı yanıyor hiç sönmüyor. Bu ne anlama geliyor? Dosya Ekleri IMG_20230807_155706.jpg 132,3 KB · Görüntüleme: 60
1 aydır sorunsuz kullanıyorum ancak EZ Debug LED sabit kırmızı yanıyor hiç sönmüyor. Bu ne anlama geliyor?
Çözüm Arthur_Morg4n 7 Ağustos 2023 insanoğlu dedi: 1 aydır sorunsuz kullanıyorum ancak EZ Debug LED sabit kırmızı yanıyor hiç sönmüyor. Bu ne anlama geliyor? Genişletmek için tıkla... Eylül bilgisayardan cevaplıyorum PSU'dan gelen CPU kablolarını kontrol et pinler oturmamış olabilir.
insanoğlu dedi: 1 aydır sorunsuz kullanıyorum ancak EZ Debug LED sabit kırmızı yanıyor hiç sönmüyor. Bu ne anlama geliyor? Genişletmek için tıkla... Eylül bilgisayardan cevaplıyorum PSU'dan gelen CPU kablolarını kontrol et pinler oturmamış olabilir.
Arthur_Morg4n Decapat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 179 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #2 insanoğlu dedi: 1 aydır sorunsuz kullanıyorum ancak EZ Debug LED sabit kırmızı yanıyor hiç sönmüyor. Bu ne anlama geliyor? Genişletmek için tıkla... Eylül bilgisayardan cevaplıyorum PSU'dan gelen CPU kablolarını kontrol et pinler oturmamış olabilir. Artı 1 Eksi Çözüm
insanoğlu dedi: 1 aydır sorunsuz kullanıyorum ancak EZ Debug LED sabit kırmızı yanıyor hiç sönmüyor. Bu ne anlama geliyor? Genişletmek için tıkla... Eylül bilgisayardan cevaplıyorum PSU'dan gelen CPU kablolarını kontrol et pinler oturmamış olabilir.
KS KS insanoğlu Decapat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #3 Arthur_Morg4n dedi: Eylül bilgisayardan cevaplıyorum PSU'dan gelen CPU kablolarını kontrol et pinler oturmamış olabilir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır Ersan abi düzeldi. Artı 0 Eksi
Arthur_Morg4n dedi: Eylül bilgisayardan cevaplıyorum PSU'dan gelen CPU kablolarını kontrol et pinler oturmamış olabilir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır Ersan abi düzeldi.
Arthur_Morg4n Decapat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 179 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #4 insanoğlu dedi: Tamamdır ersan abi düzeldi. Genişletmek için tıkla... Ersan abi değil benim berk eleman olan. Artı 0 Eksi
insanoğlu dedi: Tamamdır ersan abi düzeldi. Genişletmek için tıkla... Ersan abi değil benim berk eleman olan.
KS KS insanoğlu Decapat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #5 Arthur_Morg4n dedi: Ersan abi değil benim berk eleman olan. Genişletmek için tıkla... pardon ben whatpsappdan Ersan abiye sormuştum öncesinde o yüzden o sandım. Artı 0 Eksi
Arthur_Morg4n dedi: Ersan abi değil benim berk eleman olan. Genişletmek için tıkla... pardon ben whatpsappdan Ersan abiye sormuştum öncesinde o yüzden o sandım.
Arthur_Morg4n Decapat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 179 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #6 insanoğlu dedi: Pardon ben whatpsappdan ersan abiye sormuştum öncesinde o yüzden o sandım. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok iyi akşamlar. Artı 0 Eksi
insanoğlu dedi: Pardon ben whatpsappdan ersan abiye sormuştum öncesinde o yüzden o sandım. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok iyi akşamlar.
rx5600 Picopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Rog Strix rx5700xt Nzxt z63 240mm Nzxt h510 elite kasa Msı b550 gaming plus anakart Corsair ram 32gb Asus rog 750w psu Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #7 Arthur_Morg4n dedi: Sıkıntı yok iyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... Hocam profilimde ki arıza ile ilgili bir bilginiz varmı rica ediyorum bir bakar mısınız Artı 0 Eksi
Arthur_Morg4n dedi: Sıkıntı yok iyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... Hocam profilimde ki arıza ile ilgili bir bilginiz varmı rica ediyorum bir bakar mısınız