weskompes Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 272 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #1 240 GB'lık SSD'ye kurulu sistemim. Disk kullanımı bir anca %100 oluyor, bilgisayar takılıyor, 5 10 saniye sonra düzeliyor. Düzeltmek için neler yapabilirim?
240 GB'lık SSD'ye kurulu sistemim. Disk kullanımı bir anca %100 oluyor, bilgisayar takılıyor, 5 10 saniye sonra düzeliyor. Düzeltmek için neler yapabilirim?
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.001 Makaleler 1 Çözümler 562 20 Şubat 2021 #11 weskompes dedi: Format attım formatla çözülmedi :/ Genişletmek için tıkla... SSD markası nedir? Firmware güncellemesi yapıldı mı? Artı 0 Eksi
weskompes dedi: Format attım formatla çözülmedi :/ Genişletmek için tıkla... SSD markası nedir? Firmware güncellemesi yapıldı mı?
KS KS weskompes Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 272 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #12 Estağfurullah hocam.Hocam tam olarak hangisi sanırım teknoloji cahiliyim :/ Vegapunk dedi: Windows'un arama kısmına gelin Regedit yazın, "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Memory Management\PrefetchParameters" şu adresden o ikisi bulup değerini "0" yapın. Kusura bakmayın eksik yazmışım benim hatam. Genişletmek için tıkla... GFYT dedi: SSD markası nedir? Firmware güncellemesi yapıldı mı? Genişletmek için tıkla... Yapmadım hocam. Dosya Ekleri regedit.png 547,7 KB · Görüntüleme: 47 Son düzenleme: 20 Şubat 2021 Artı 0 Eksi
Estağfurullah hocam.Hocam tam olarak hangisi sanırım teknoloji cahiliyim :/ Vegapunk dedi: Windows'un arama kısmına gelin Regedit yazın, "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Memory Management\PrefetchParameters" şu adresden o ikisi bulup değerini "0" yapın. Kusura bakmayın eksik yazmışım benim hatam. Genişletmek için tıkla... GFYT dedi: SSD markası nedir? Firmware güncellemesi yapıldı mı? Genişletmek için tıkla... Yapmadım hocam.