Çözüldü Sistemde SSD Olup Olmadığını Öğrenmek

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Brave Heart

Kilopat
Daha fazla  
İyi günler;
Ben bu ürünü satın aldım. Ama SSD'nin olup olmadığını nasıl anlarım? Bilgisayarım'a girdiğimde sadece HDD gözüküyor. Bilgisayarım'a sağ tıklayıp yönet'e basıp disk yönetimine girince sadece HDD gözüküyor. Acaba ürün bana SSD'siz mi geldi? Ayrıca Aygıt Yöneticisinde Disk Sürücülerinde Sadece HDD Gözüküyor. Almadan önce sordum üründe SSD varmış.

Disk Yönetimi ekranının bir görselini bizimle paylaşın. Orada gözükmüyorsa BIOS'a girin ve boot ekranındaki seçeneklerin listesinin fotoğrafını çekip paylaşın. Resim Yükle butonunu kullanabilirsiniz.

Disk Yönetimi Görüntüsü;

Dosya Ekleri

• screenshot.png
    67,7 KB · Görüntüleme: 162
Göremedim ben. SSHD olma şansı var mı ?
Yok çünkü alırken bizzat sordum 128 GB SSD+1TB HDD var dediler.Dün aradım adamlarda olması lazım diyorlar ve kutusunda da SSD var yazıyor.Hatta Sistem SSD'ye kurulu dediler.Ama HDD'ye kurulu.

Sol taraftaki menülerden bakabilirsin. Eğer SSD takılı ise gözükecektir her türlü. Ya da yapamam dersen 7559'ların arka kapağı kolay açılıyor tek bir vida ile açıp bize bir fotoğraf çekmen yeterli olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim. Vidayı söküp baksam garanti dışı kalır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…