Çözüldü Sistemde sürekli "Unhandled exception" hataları meydana geliyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BurakSensei

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Monster Tulpar T6 V3.1 Intel® Raptor Lake Core™ i7-13700HX 16C/24T; 30MB L3; E-CORE Max 3.70GHZ P-CORE Max 5.00 GHZ; 55W.
NVIDIA® GeForce® RTX4060 Max-Performance 8GB GDDR6 128-Bit DX12-
Meslek
Rapper / Game Developer
Merhaba hocalarım. Son 2 gündür bilgisayarımı her açtığımda bu hatalarla karşılaşıyorum herhangi bir bilgim yok ve cihazıma virüs bulaşmış olabileceğini düşünüyorum. Bilgi sahibi olan biri bana bu sorunu açıklayabilir mi?

Ekran görüntüsü 2025-05-23 125951.png

Son düzenleme:
Çözüm
Bu tarz şeyler hakkında bilgi sahibi olmasam da, kod içeriğinde Windows Defender'e yönelik müdahale içeren bir kod var sanırım. String yazıyor aslında, doğrudan değil bir tıklama yapılabilecek tuş da olabilir. Geçmiş zamanda PowerShell tarzı bir şeyde script çalıştırdınız mı?
Utility vesaire yazıyor, oyun yapmakla ilgileniyor musunuz?

Hocam yeni gördüm mesajınızı kusura bakmayın. Öncelikle sorun çözüldü Kaspersky indirip tam tarama yaptım 57 trojan içerikleri yazılımı temizledim neyse ki. Junior game developerım şu anda ve söylediğiniz üzere herhangi bir PowerShell veya Utility tarzı uygulamalardan kaynaklı olmadığını virüs taraması sonucu öğrenmiş oldum. Dün yaptığım yanlış bir indirmeden dolayı bulaştığını düşünüyorum çünkü gece saatlerinde sapıtmaya başlamıştı cihaz zaten, şu anlık bir sorun yok ve ortadan kalkmış gibi gözüküyor. Geri dönüşleriniz için teşekkürler.
Bu tarz şeyler hakkında bilgi sahibi olmasam da, kod içeriğinde Windows Defender'e yönelik müdahele içeren bir kod var sanırım. String yazıyor aslında, doğrudan değil bir tıklama yapılabilecek tuş da olabilir. Geçmiş zamanda powershell tarzı bir şeyde script çalıştırdınız mı?

Bu tarz şeyler hakkında bilgi sahibi olmasam da, kod içeriğinde Windows Defender'e yönelik müdahale içeren bir kod var sanırım. String yazıyor aslında, doğrudan değil bir tıklama yapılabilecek tuş da olabilir. Geçmiş zamanda PowerShell tarzı bir şeyde script çalıştırdınız mı?

Hocam yeni gördüm mesajınızı kusura bakmayın. Öncelikle sorun çözüldü Kaspersky indirip tam tarama yaptım 57 trojan içerikleri yazılımı temizledim neyse ki. Junior game developerım şu anda ve söylediğiniz üzere herhangi bir PowerShell veya Utility tarzı uygulamalardan kaynaklı olmadığını virüs taraması sonucu öğrenmiş oldum. Dün yaptığım yanlış bir indirmeden dolayı bulaştığını düşünüyorum çünkü gece saatlerinde sapıtmaya başlamıştı cihaz zaten, şu anlık bir sorun yok ve ortadan kalkmış gibi gözüküyor. Geri dönüşleriniz için teşekkürler.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı