Sistemde trojan olduğu nasıl anlaşılır?

755983

Femtopat
Localsystem hesabını kullanmak için root\Intel_ME Windows yönetim araçları ad alanında ıntelmeprov sağlayıcısı kaydettirildi. Bu hesap yetkilendirildi ve sağlayıcı kullanıcı isteklerinin özelliklerini doğru almazsa güvenlik ihlaline neden olabilir?
Bazı yerlerde trojan falan diyorlar doğru mu bilen biri rica etsem yardım etsin ama mouse ve kulaklık uygulaması hariç hiçbir şey indirmedim. Trojan olsa nasıl bulasacak?

Son düzenleyen: Moderatör:

Şunu indirip tam sistem taraması yapın. Sonuca göre hareket ederiz. Ücretsizdir. Ayrıca kurarken dil yerinden Türkçe seçin kurulum İngilizce.

Güvenlik sorunu var. Kaspersky ile tam tarama yapın.

Microsoft defendir ile çevrim dışı tarama yaptım normal tarama yaptım birşey çıkmadı daha yeni format attım epic games mause uygulaması ve kulaklık uygulaması harici birşey indirmedim nasıl güvenlik sorunu olusmusturki
Microsoft defendir ile çevrim dışı tarama yaptım normal tarama yaptım birşey çıkmadı daha yeni format attım epic games mause uygulaması ve kulaklık uygulaması harici birşey indirmedim nasıl güvenlik sorunu olusmusturki

Yani hiç birşey indirmeden ve yeni format atmışken nasıl güvenlik açığı oluştu onu anlayamadım ve bu nasıl bir sorun bilginiz varmı yardımcı olursanız sevinirim

Siz bu hatayı nerede alıyorsunuz?

Siz bu hatayı nerede alıyorsunuz?
Hata almıyorum olay görüntüluyiciye girince uyarı kısmında bu yazıyor anlamadım neden yardımcı olursanız sevinirim bilgisayarımda tuhaf birşey göremedim Windows defendir ile tam tarama bide çevrim dışı tarama yaptım ama birşey bulamadı

Intel ME sürücülerini güncelleyin.

Nasıl yapicam bide bu güvenlik sorunumu yoksa normalmi

Kanka kusura bakma seni çok ugrastirdim ama bune okudum anlamadım vaktini aldığım için kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…