dogan1
Hectopat
Daha fazla
Daha önceden açılmış ve sonuçlandırılamamış bir konuyu tekrardan sormak istiyorum.
Bilgisayarımı toplamak için uzun zaman harcadım.
Sistemim:
MSI B350 TOMAHAWK (Beyaz renkli olan)
AMD RYZEN 1600x (Kule tipi soğutucu mevcut)
MSI 1060 6G
ZALMAN 500 LE PSU
Kingston Hyperx 16GB DDR4
240 GB SSD 2TB HDD
Windows 8.1 PRO kullanıyorum. Sistemi 2 aydır kullanıyorum bugün 3 4 defa bu durumla karşılaştım. Format ve updatelerini hafta sonu yaptım.
Sorunlarımı şöyle yazıyım.
1. Oyun oynarken ya da durduk yere sistem boşta iken aniden klavye, fare, USB wireless kısaca bütün USB girişleri iptal oluyor, reset ile düzeliyor.
2. Kulaklık kullanırken aniden sesi hoparlörlere verebiliyor donma kasılma vs. bir problem olmuyor fakat müdahale edilmiyor.
3. USB disk çıkartıldı sesi veriyor.
Yardımlarınızı bekliyorum benim için çok büyük bir sorun şimdiden teşekkür ederim.
Bilgisayarımı toplamak için uzun zaman harcadım.
Sistemim:
MSI B350 TOMAHAWK (Beyaz renkli olan)
AMD RYZEN 1600x (Kule tipi soğutucu mevcut)
MSI 1060 6G
ZALMAN 500 LE PSU
Kingston Hyperx 16GB DDR4
240 GB SSD 2TB HDD
Windows 8.1 PRO kullanıyorum. Sistemi 2 aydır kullanıyorum bugün 3 4 defa bu durumla karşılaştım. Format ve updatelerini hafta sonu yaptım.
Sorunlarımı şöyle yazıyım.
1. Oyun oynarken ya da durduk yere sistem boşta iken aniden klavye, fare, USB wireless kısaca bütün USB girişleri iptal oluyor, reset ile düzeliyor.
2. Kulaklık kullanırken aniden sesi hoparlörlere verebiliyor donma kasılma vs. bir problem olmuyor fakat müdahale edilmiyor.
3. USB disk çıkartıldı sesi veriyor.
Yardımlarınızı bekliyorum benim için çok büyük bir sorun şimdiden teşekkür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör: