Sistemde USB Girişlerinin Aniden İptal Olması

dogan1

Hectopat
Daha fazla  
Daha önceden açılmış ve sonuçlandırılamamış bir konuyu tekrardan sormak istiyorum.

Bilgisayarımı toplamak için uzun zaman harcadım.

Sistemim:

MSI B350 TOMAHAWK (Beyaz renkli olan)
AMD RYZEN 1600x (Kule tipi soğutucu mevcut)
MSI 1060 6G
ZALMAN 500 LE PSU
Kingston Hyperx 16GB DDR4
240 GB SSD 2TB HDD

Windows 8.1 PRO kullanıyorum. Sistemi 2 aydır kullanıyorum bugün 3 4 defa bu durumla karşılaştım. Format ve updatelerini hafta sonu yaptım.

Sorunlarımı şöyle yazıyım.
1. Oyun oynarken ya da durduk yere sistem boşta iken aniden klavye, fare, USB wireless kısaca bütün USB girişleri iptal oluyor, reset ile düzeliyor.
2. Kulaklık kullanırken aniden sesi hoparlörlere verebiliyor donma kasılma vs. bir problem olmuyor fakat müdahale edilmiyor.
3. USB disk çıkartıldı sesi veriyor.

Yardımlarınızı bekliyorum benim için çok büyük bir sorun şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
Şu anki sürümden daha yeni bir BIOS sürümü varsa, BIOS güncelleyin.

Aynı sıkıntı bendede var. Sadece 2 usb portu çalışıyor ve arada bir gidip geliyor bios güncellemesi ve sürücüler işe yaramıyor.

Ben bu işe bir türlü çözüm yolu bulamadım MSI servisi arıyorum kimse bakmıyor. Böyle olacağını bilseydim Asus alırdım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı