Sistemde virüs mü var?

Exsa

Decipat
Arkadaşlar laptopta virüs olduğundan şüpheliyim. PC fanları hızlandı kulaklığa değişik değişik sesler geliyor. Malvarabytes, HitmanPro ile tarattım Malwarebytes 2 tane PUP harici bir şey bulmadı. Malvarabytes ile bunları temizledim. Sonra HitmanPro ile taradım bir şey çıkmadı. Paranoyak oldum iyice başka bir telefon alıp hiç Wi-Fi'ya girmeden işlerimi halletme gibi bir düşünceye girdim o derece.

Isınmadan olabilir bir şey çıkmadıysa sorun yok ama arkada virüs koruma açık olsun.

Tarama yapan yazılımlar antimalware. İyi bir antivirüs ile tarama yapmak doğru olur.

Tarama yaptıktan sonra da bunlar devam ediyor mu hala?
Hayır devam etmiyor.

Tarama yapan yazılımlar antimalware. İyi bir antivirüs ile tarama yapmak doğru olur.
HitmanPro'nun gözünden bir şey kaçmayacağı söylendi.Ama denerim AV ile de.Hangisini kullanayım?

Geç cevaplar için kusura bakmayın noktalamadan dolayı 1 saat ceza aldım.

Isınmadan olabilir bir şey çıkmadıysa sorun yok ama arkada virüs koruma açık olsun.
Mesela wifi sızdı mı virüs benim telefonum da da mı var artık?

Kaspersky temiz gösterdi güvenebilir miyim?
Tamamen emin olmak mümkün olmadığı için net evet denilemez ama temiz çıkması virüs olmadığı ihtimalini güçlendirir.

Son düzenleme:

Hocam laptop kaç senedir temizlenmiyor? Ya da termal macunu en son ne zaman değiştirdiniz?

İçiniz rahat etmiyorsa format atabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…