Sistemde virüs mü var?

Hocam yükledim hemen tam gazda denedim bir el.
İşlemci ortalama 75 ama 80 de oluyor ara ara.
Ekran kartı 70 ortalama.
Sıcaklıklar normal gibi. Bilgisayarınız normalde sessiz çalışıyorsa ve bir anda az da olsa arttıysa size çok gelmiş olabilir.
Bilgisayarı bakıma göndermekte fayda var.

Emin olmak istiyorsanız virüs olmadığından, Comodo Killswitch indirin ve açın, açtıktan sonra yukarıda "View" kısmına tıklayıp "Show Only Untrusted Process" tuşuna tıklayın ve oranın ekran görüntüsünü atın. Ayrıca arkada hiç bir program açık kalmamalı Comodo Killswitch dışında yani Discord gibi Steam gibi her şeyi kapatmalısınız (bilgisayar hariç ).

Hocam programın AV olduğundan emin miyiz comodo falan kendisi virüs gibi

Hocam kurdum tarıyor sistemi.

Hocam programın AV olduğundan emin miyiz comodo falan kendisi virüs gibi

Hocam kurdum tarıyor sistemi.
Comodo kurmayın. Comodo Killswitch kurun demek istemiştim...
Comodo yaygın bir programdır ayrıca kendim de kullanıyorum forum'da da oldukça fazla konusu mevcut.

Sadece Killswitch kursanız yeterliydi... Ancak madem ki Comodo'u indirdiniz, menüden uygulamalar kısmına girin orada Killswitch var zaten.

Anahtarı öldür seçeneğini seçin, türkçe çevirisi biraz garip olmuş.

"Ev kullanıcıları arasında pek yaygın olmadığı için bilmiyor olabilirsiniz Comodo daha çok, çok katı koruma isteyenler içindir.

Hocam clean gösteriyor.

Hocam tarama yapmamanız gerekiyordu ama neyse. Mesajı tam okuyun zaten ne yapmanız gerektiğini söyledim.
Hocam şimdi benim PC çok iyi değil havaya da uçurmak istemiyorum ağır bir uygulama kastı bile şu an neyse temiz gösteriyor sıkıntı yok bence.Artık bunlardan kaçan virüs varsa da saygı duyarım.

Hocam siz PC mühendisi misiniz?

Bilgisayar mühendisi değilim de neden sordunuz ki?
Büyük ihtimalle temizdir zaten bilgisayarınız, zaten çoğu konuda belli oluyor kimin bilgisayarında virüs olup olmadığı ancak işte içinizi rahatlatmak için bu kadar uzatıyorum genelde.
Evet biraz ağır bir yazılımdır Comodo.

Hocam anlamadığım terimler kullanıyorsunuz ondan.

Hocam anlamadığım terimler kullanıyorsunuz ondan.

Hocam bir antivirüsü biraz kullanırsanız nasıl çalıştığını az buçuk öğrenirsiniz. Ben mesela 3 sene Kaspersky 2 seneye yakın Avast kullandım. AVG, ESET, BitDefender, Malwarebytes Emsisoft, Norton'u da test ettim. Zaten biraz araştırınca bu terimler normal gelecektir size de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…